Με υπέροχο μπλε - ηλεκτρίκ φόρεμα η βασίλισσα Λετίσια - Κομψή όσο ποτέ στη δεξίωση για τους διπλωμάτες (φώτο)

Στην πρωτοχρονιάτικη δεξίωση για τους πρεσβευτές & τους διπλωμάτες, η βασίλισσα Λετίσια έκλεψε τις εντυπώσεις 

Η Βασίλισσα Λετίσια κατέχει τον τίτλο μίας από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης κι όχι άδικα.

Στην πρωτοχρονιάτικη δεξίωση στο παλάτι της Μαδρίτης  που έγινε την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, υποδέχθηκε μαζί με τον Βασιλιά Φελίππε τους πρέσβεις και τους διπλωμάτες όλων των χωρών, πιο κομψή από ποτέ.

Φέτος η καθιερωμένη ετήσια δεξίωση έγινε με μάσκες λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού .Επίσης οι διαπιστευμένοι στην Ισπανία πρέσβεις και διπλωμάτες, δεν συνοδεύονταν από τις συζύγους τους όπως κάθε χρόνο.

 

 

Τους διπλωματικούς ακόλουθους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης, Pedro Sánchez, η Υπουργός Εξωτερικών, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Συνεργασίας, Arancha González Laya. ενώ το βασιλικό ζευγάρι δεν τους χαιρέτησε δια χειραψίας όπως τις άλλες χρονιές.

 

 

Στη συνέχεια ο Βασιλιάς Φελίππε και η σύζυγος του με τους διπλωμάτες πήγαν στην αίθουσα του Θρόνου , ενώ μεταδόθηκαν από μεγάλες οθόνες ομιλίες από τους σημαντικούς παρευρισκόμενους που δόθηκαν σε άλλα δωμάτια του παλατιού.

 

 

 

 

Η Λετίσια γι΄ αυτή την επίσημη εκδήλωσε επέλεξε ένα υπέρκομψο μάξι μπλε -ηλεκτρίκ φόρεμα .Συνδύασε το κρουαζέ φόρεμα της που κλείνει με ένα χρυσό κουμπί στη μέση με διακριτικά κοσμήματα , ενώ τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε ένα πολύ σικ σινιόν.

 

 

Το ίδιο φόρεμα το φόρεσε η Λετίσια τον περασμένο χρόνο στην τελετή για το Pascua Militar, ενώ η σχεδιάστρια του ρούχου δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη, αναφέρει η Paris Match.

 

 

 

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ