O Νίκος Αλιάγας αφήνει τη Γαλλία με το στόμα ανοιχτό - H τραγουδίστρια με τα τσιγγάνικα πάνω στη σκηνή του show του (βίνεο)

Δείτε την να τραγουδά με την αγγελική φωνή της... 

Ο Νίκος Αλιάγας παρουσιάζει  την επιτυχημένη εκπομπή «50 minutes inside» στο γαλλικό TF1, μια εκποπή που φιλοξενεί celebrities, μουσικούς, καλλιτέχνες και τον έχει κάνει πολύ γνωστό. 

 

 

 

 

 

 

Ο μεγάλος  Γαλλοέλληνας παρουσιαστής, που έχει διαγράψει σημαντική πορεία στη γαλλική τηλεόραση με την παρουσίαση του ριάλιτι Star Academy, το οποίο σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, κάλεσε στην εκπομπή του την πασίγνωστη τραγουδίστρια και ηθοποιό, Καμέλια Τζορντανά. 

H Καμέλια που κατάγεται από την Γαλλία - Αλγερία, έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της μουσικής το 2009, όταν πήρε μέρος στον μουσικό διαγωνισμό Nouvelle Star, την γαλλική έκδοση του Pop Ιdol και βγήκε τρίτη. 

 

 

 

 

 

 

Η νεαρή καλλιτέχνις που έχει παίξει και σε αρκετές ταινίες όπως το Le Brio του Yvan Atta, τραγούδησε στην εκπομπή «50 minutes inside» και αυτό που καταλάβαμε είναι ότι μάγεψε με το τραγούδι της τον Νίκο Αλιάγα. 

 

 

 

Η ίδια αυτοσχεδίασε και έκανε μια εξαιρετική εκτέλεση ένα ουγγρικό τραγούδι τσιγγάνων. 

Ο γνωστός παρουσιάστης ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: ''Μουσική: μια γλώσσα που δεν λέει ψέματα. Η @Camelia_Jordana το έχει. Η φωνή είναι καθαρή, χωρίς εφέ''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ