"Λυσσάξτε τσαούσες" : "Τρελό Spoiler" από την Τζόυς Ευείδη για το Καφέ της Χαράς - Ποιον θα παντρευτεί η Σταυρούλα; - Ε, ποτέ! (φώτο)

Ε όχι αυτό δεν το περιμέναμε

Την μεγάλη έκπληξη έκανε η αγαπημένη 'Σταυρούλα" από το "Καφέ της Χαράς". Ποιον θα παντρευτεί η γλυκιά και καλόκαρδη δήμαρχος;

Τη φλερτάρει χρόνια ο πιστός της γραμματέας Θόδωρος, (Περικλής Λιανός) την πολιορκεί δια βίου ο 'σατράπης" πρώην σύζυγος της "Φατσέας",  (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), που μπήκε στον "ϊσιο δρόμο", ενώ στη νέα σεζόν βλέπουμε μια δυνατή αλληλοσυμπάθεια με τον καινούργιο βοηθό της τον Όθωνα Τσικακόλια, (Βαγγέλης Δουκουτσέλης).

Όμως όχι. ο "γαμπρός" δεν θα είναι κανείς από αυτούς. Η ταλαντούχα Τζόυς Ευείδη που υποδύεται την "Σταυρούλα" με ανάρτηση της στο Instagram, έκανε μια "αποκάλυψη βόμβα":

Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με.......τον αστυνόμο Μπρίλη!!!! (Αντώνης Καλομοιράκης)

 

 

"Φάτε ένα τρελό σπόιλερ και λυσσάξτε τσαούσες", έγραψε η Τζόυς Ευείδη στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει με τον Μπρίλη να καλωσορίζει στο γάμο τους τους καλεσμένους.

Σε άλλη ανάρτηση απευθύνεται στον Αντώνη Καλομοιράκη και του εύχεται "Και στα δικά μας".

 

 

Δεν ξέρουμε αν η αγαπημένη ηθοποιός κάνει χιούμορ ή αν όντως μας δίνει "τρελό spoiler" για τις εξελίξεις στο Καφέ της Χαράς, αλλά οι αναρτήσεις αυτές μας θύμισαν μια φράση που έλεγε ως Νανά Σταμάτη στη σειρά "Οι Μεν και οι δεν": "Ε, ποτέ!"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ