Γίνε η σταρ της πασαρέλας: Δες τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα - νύχια & μακιγιάζ όπως παρουσιάστηκαν στα ντεφιλέ των μεγάλων οίκων (φώτο-βίντεο)

Λουλούδια στα μαλλιά όπως τα παρουσίασε η Chanel - εντυπωσιακά χρυσά μακιγιάζ από τον Valentino, περίτεχνα χτενίσματα από τον Fendi και χέρια-γλυπτά στα μανικιούρ του Iris Van Herpen

Η Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, φέτος παρουσιάστηκε διαδικτυακά και εκτός από τα υπέροχα ρούχα που παρουσίασαν οι μεγάλοι οίκοι μόδας στις πασαρέλες είδαμε εντυπωσιακά χτενίσματα, υπέροχα νύχια και πρωτοποριακά μακιγιάζ.

Όλα αυτά βέβαια είναι μέρος κάθε επιτυχημένης επίδειξης μόδας.

Αν θέλουμε λοιπόν να μοιάζουμε με τις σταρ τις πασαρέλας μπορούμε να πάρουμε ιδέες από τις τάσεις που είδαμε στα λαμπερά fashion shows

Λουλούδια στα μαλλιά όπως τα παρουσίασε η Chanel - εντυπωσιακά χρυσά μακιγιάζ από τον Valentino, περίτεχνα χτενίσματα από τον Fendi και χέρια-γλυπτά στα μανικιούρ του Iris Van Herpen

Για το ντεμπούτο της στον οίκο Fendi η Kim Jones, επστράτευσε διάσημα μοντέλα αλλά και την Ντέμι Μουρ. Το εξαιρετικό κάστ των μοντέλων είδαμε τη Ναόμι Κάμπελ, την Christy Turlington, αλλά και την  Kate Moss με την πανέμορφη κόρη της , τη Lila Moss.

 

 

Εκτός από τα ονειρικά φορέματα, στην πασαρέλα του Fendi, είδαμε περίτεχνα χτενίσματα με στολισμένα με εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιά.

 

 

O εμβληματικός κομμωτής Sam McKnight έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στην επίδειξη του οίκου Fendi.

 

 

Θεατρικές εμφανίσεις "υπερπαραγωγή" από τον Valentino 

H φετινή επίδειξη μόδας του οίκου Valentino ήταν πολύ μακριά από τα "συνηθισμένα". Από το Ατελιέ του στην Ρώμη ο Pierpaolo Piccioli οραματίστηκε έναν ολόκληρο κόσμο. «Η ίδέα μου είναι να είναι στο τώρα, να βιώσω την στιγμή» λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου.

 

 

Σε ότι αφορά τα μαλλιά ο ο Guido Palau επέλεξε εξαιρετικά λεία μήκη που εκτείνονται μέχρι το άπειρο.

 

 

Όσο για το μακιγιάζ ο Pat McGrath επέλεξε να καλύψει είτε ολόκληρο το πρόσωπο με χρυσή λάμψη , είτε να δώσει έντονο χρυσό χρώμα στα μάτια ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία. 

 

 

Το βέβαιο είναι ότι κανείς δεν έμεινε αδιάφορος στη θέα αυτών των υπέροχων φουτουριστικών πλασμάτων.

Στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά από τη Chanel

Ο ρομαντισμός είναι η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την νέα κολεξιόν του οίκου Chanel για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021,, η οποία παρουσιάστηκε σε ένα μαγικό σκηνικό που στήθηκε στο Grand Palais.

 

 

Η πασαρέλα γέμισε με άνθη, ενώ τα μοντέλα περπατούσαν πάνω της με τις πανέμορφες δημιουργίες του οίκου. 

 

 

"Όπως μια οικογενειακή γιορτή, ένας γάμος… ", λέει η Virginie Viard, σύμφωνα με τη γαλλική Vogue

Για να επιτευχθεί  αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα με το γλυκό άρωμα του καλοκαιριού, τα κεφάλια των μοντέλων κοσμήθηκαν με ένα στεφάνι από φρέσκα λουλούδια. Πολυτελείς και πολύχρωμες δημιουργίες που στόλισαν  εξαιρετικά κομψές χαμηλές αλογοουρές που δημιουργήθηκαν από τον Damien Boissinot ... Magic, απλά.

Τα εντυπωσιακά  χτενίσματα του Dior έρχονται κατευθείαν από τα αστέρια.

 

 

Η Maria Grazia Chiuri παρουσίασε τη νέα της συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior  μέσω ενός συγκλονιστικού βίντεο με έμπνευση από τα  Ταρώ.

 

 

Ένα ουράνιο θέμα που ενέπνευσε τον Hair Stylist Francesco Pegoretti, να δημιουργήσει υπέροχα χτενίσματα που έρχονται  απευθείας από τον ουρανό: οι προσθήκες Τεράστιες ημισέληνοι στο κεφάλι ενός μοντέλου, ένας ουρανός με αστέρια στο κεφάλι ενός άλλου!  Εντυπωσιακό!

Το τρισδιάστατο μανικιούρ στην επίδειξη της  Iris Van Herpen

 

 

Τα εντυπωσιακά πλαστικά στολίδια στα γυμνά νύχια ώθησαν το μανικιούρ που είδαμε στην επίδειξη μόδας της  Iris Van Herpen σε έναν εντελώς νέο χωροχρόνο.

 

 

Μορφές και δομές που συνδέονται άμεσα με τα φορέματα της  συλλογής υψηλής ραπτικής άνοιξη-καλοκαίρι του 2021, των οποίων οι κινήσεις έδωσαν ζωή σε μαγευτικά πλάσματα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ