Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες, υπεραισιόδοξη στάση, τάση για ρίσκο ή να μας λείπει η επαφή

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Παρασκευή έρχεται με τη σούπερ τυχερή όψη συνόδου του Ήλιου με τον Δία στον Υδροχόο, που πραγματοποιείται σήμερα τις πρωινές ώρες σε ακρίβεια.

Όταν ο πλανήτης της επέκτασης, της αισιοδοξίας, της προόδου και της ευμάρειας, ο Δίας, συναντά σε όψη συνόδου τον Ήλιο, όπως σήμερα, ο κόσμος μπορεί για ορισμένους να δείχνει ένα πιο χαρούμενο μέρος, που μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ακόμη και σε περιόδους πανδημίας. Στη χειρότερη, ο Δίας απλά θα ανοίξει τους ορίζοντες του, ακόμη κι αν δεν προκύψουν άλλες ευλογίες στη ζωή του.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα γιορτάζει τη συλλογική δουλειά, τη φιλία και δίνει αισιοδοξία για την υλοποίηση των στόχων σας. Βλέπετε, τις πρωινές ώρες σχηματίζεται μια από τις πιο θετικές όψεις στην αστρολογία.

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Δία, που φέρνει ένα κύμα μεγαλύτερης αισιοδοξίας στη ζωή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα μεγάλα σας σχέδια, τους στόχους ζωής, αλλά και τους ανθρώπους που αποτελούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιο όνειρο σας μπορεί να υλοποιηθεί πιο εύκολα με αυτή την ευεργετική όψη. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 8 έως τις 10 μοίρες του Κριού θα επηρεαστείτε πιο άμεσα και θα είστε πιο τυχεροί. Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Υδροχόο, πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στον χώρο της δουλειάς ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή.

Από την άλλη, αν είστε στο ψάξιμο για να βρείτε μια εργασία, που να σας ικανοποιεί όχι μόνο μισθολογικά αλλά και να αξιοποιεί τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, τότε μπορεί να προκύψει μια πρόταση αυτές τις ημέρες. Πιο τυχεροί θα είστε όσοι έχετε Ήλιο από τις 8 έως τις 10 μοίρες του Ταύρου. Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Βέβαια θα πρέπει να είστε και αρκετά ρεαλιστές και να μην πάρετε κάποιο μη υπολογισμένο ρίσκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο θετικές όψεις σχηματίζεται σήμερα και μάλιστα σε ένα ζώδιο του αέρα όπως το δικό σας και μπορεί να είστε αποδέκτες μιας θετικής εξέλιξης στη ζωή σας. Η σύνοδος Ήλιου-Δία ειδικά για κάποιους από σας, που ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 8 έως τις 10 μοίρες των Διδύμων, μπορεί να είναι πολύ τυχερή.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας, μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Ακόμη, αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο της επικοινωνίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εκδόσεων, τον κόσμο του διαδικτύου ή της διαφήμισης, μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές. Έρωτας, δημιουργία και παιδιά μπορεί να είναι αιτία χαράς τη σημερινή μέρα ή αυτή την περίοδο γενικότερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ