Ο πρίγκιπας Νικολάι της Δανίας στην πασαρέλα του Dior - Κατέπληξε το Παρίσι (φώτο-βίντεο)

Ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα Ιωακείμ της Δανίας δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στην πασαρέλα 

Ο πρίγκιπας Νικολάι της Δανίας ήταν, την περασμένη Παρασκευή, ένα από τα μοντέλα που εμφανίστηκαν στην πασαρέλα  του Dior, στην επίδειξη μόδας για την ανδρική συλλογή του οίκου , Χειμώνας 2021-22. 

Το Fashion show λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας μόδας στο Παρίσι και μεταδόθηκε διαδικτυακά.

 

 

Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Ιωακείμ της Δανίας  και της πρώτης του συζύγου, Αλεξάνδρας,, εφανίζεται στο τέταρτο λεπτό του βίντεο.

 

 

Ο νεαρός πρίγκιπας που τον Αύγουστο του 2020 έκλεισε τα 20, φοράει μωβ παντελόνι και ημιδιαφανές πουκάμισο.

 

 

Το πουκάμισο του είναι στολισμένο μπροστά με ένα μεγάλο μαύρο πουλί , έργο του Σκωτσέζου καλλιτέχνη Peter Doig, ο οποίος συνεργάστηκε με την σχεδιάστρια  Kim Jones σε αυτήν τη συλλογή.

 

 

 

 

Με ένα μαύρο μπερέ να συμπληρώνει την εμφάνιση του και με το όμορφο πρόσωπο του που θυμίζει ποιητή, ο πρίγκιπας Νικολάι της Δανίας κατέπληξε το Παρίσι με την εμφάνιση του.

 

 

 

 

 Η παρουσία του εγγονού της βασίλισσας Μαργαρίτας  II στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας, και η συμμετοχή του στην επίδειξη του Dior, ήταν μια ευκαιρία για τον Πρίγκιπα να συναντήσει τον πατέρα του , ο οποίος ζει και εργάζεται στη γαλλική πρωτεύουσα, αναφέρει η Paris Match.

 

 

 

 

 

 

Επίσης ο πρίγκιπας Νικολάι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Παρίσι, είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τα αδέρφια του, Πρίγκιπα Φέλιξ, Πρίγκιπα Χένρικ και Πριγκίπισσα Αθηνά. 

 

 

 

 

Ο νεαρός Νικολάι δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ως μοντέλο σε μία επίδειξη .

 

 

Συνδυάζει τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων και στη διαχείριση υπηρεσιών (BScSEM) στο Copenhagen Business School (CBS). με το μόντελινγκ και μάλιστα δηλώνει υπερήφανος που κάνει αυτή τη δουλειά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ