Συγκίνηση & θρήνος στην κηδεία του του Σήφη Βαλυράκη - Απαρηγόρητη η οικογένεια & οι φίλοι (φώτο)

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό 

Σε κλίμα συγκίνησης και  οδύνης πραγματοποιήθηκε στο νεκροταφείο Παπάγου η κηδεία του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.

Οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες του Σήφη Βαλυράκη είπαν το τελευταίο αντίο στον πολιτικό που «έφυγε» από τη ζωή υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται.

EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Παρόντες στο "τελευταίο αντίο" ήταν μεταξύ άλλων η Φώφη Γεννηματά, ο Αντρίκος Παπανδρέου και ο Γιώργος Λιάνης. 

Στεφάνια για να τιμήσουν τη μνήμη του Σήφη Βαλυράκη έστειλαν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Κώστας Λαλιώτης και η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Απαρηγόρητη ήταν η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, η σύζυγος του Μίνα -Παπαθεωδόρου - Βαλυράκη και οι δύο γιοι τους.

Στην κηδεία του Σήφη Βαλυράκη έδωσαν επίσης  το "παρών" ο Χρήστος Παπουτσής, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι οι συνθήκες του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη διερευνώνται ακόμα. Ο πρώην υπουργός έχασε τη ζωή του την Κυριακή στο δυστύχημα με τη βάρκα του στον Ευβοϊκό.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι ο Σήφης Βαλυράκης γλίστρησε ή και λιποθύμησε, με συνέπεια να καταλήξει στη θάλασσα και να χτυπηθεί από την προπέλα της δικής του βάρκας.

Ωστόσο, υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι  υποστήριξαν ότι ο Σήφης Βαλυράκης είχε διαπληκτισμό με έναν ιδιοκτήτη ψαροκάικου, ο οποίος προκάλεσε κυματισμό με το σκάφος του γύρω από τη βάρκα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Ετσι, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο Σήφης Βαλυράκης να έπεσε στη θάλασσα και να χτυπήθηκε από την προπέλα του σκάφους που προκάλεσε τον κυματισμό.

Ο θάνατός του επήλθε από μοιραία χτυπήματα από την προπέλα στο κεφάλι. Η σύζυγός του, μετά την εμφάνιση των μαρτύρων, με επιστολή της στον υπουργό Ναυτιλίας έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια εις βάρος του συζύγου της, ενώ έχει οριστεί πραγματογνώμονας για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

​​​​​​​

Δείτε όλες τις φωγογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ