Η Pamela Anderson παντρεύτηκε για 5η φορά - Τώρα, τον σωματοφύλακα της - Ο γάμος έγινε μυστικά την παραμονή Χριστουγέννων (φωτό)

Παντρεύτηκε κρυφά τον σωματοφύλακά της... 

 H διάσημη ηθοποιός Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε με τον σωματοφύλακά της, τον οποίο ερωτεύτηκε στη διάρκεια του lockdown. 

Η 53χρονη σήμερα Πάμελα Άντερσον έχει παντρευτεί με τους Τόμι Λι και Κιντ Ροκ, Τζον Πίτερς αλλά και με τον Ρικ Σάλομον. 

 

 

Αυτός είναι ο πέμπτος γάμος που κάνει η ακτιβίστρια. 

 

 

Η πρώην ηθοποιός του Baywatch ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Dan Hayhurst, πρώην οικοδόμο. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια σεμνή τελετή στην οποία παρευρέθηκαν ελάχιστα άτομα στο Βανκούβερ του Καναδά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μιλώντας στην DailyMail η ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι - στην αγκαλιά ενός άνδρα που πραγματικά με αγαπά».

 

 

 

 

 

 

 

Οι γάμοι και οι σχέσεις της 

Οι σχέσεις της έχουν γίνει πρωτοσέλιδα σε κουτσομπολίστικα περιοδικά για χρόνια. Παντρεύτηκε τον Τόμι Λη, τον ντραμίστα των Μότλεϋ Κρου, στις 19 Φεβρουαρίου του 1995, έπειτα από γνωριμία 96 ωρών και το ζευγάρι απέκτησε τελικά δύο γιους, τον Μπράντον Τομας Λη και τον Ντύλαν Τζάγκερ Λη. 

Τον Μάρτιο του 2002, Η Άντερσον δήλωσε δημόσια ότι είχε κολλήσει ηπατίτιδα C από τον Λη και άρχισε να γράφει μια καθημερινή στήλη στο περιοδικό Jane. Τον Οκτώβριο του 2003, Η Άντερσον είπε αστειευόμενη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν ότι δεν περιμένει να ζήσει πάνω από 10 με 15 χρόνια, αλλά αυτό παρερμηνεύθηκε και το πήραν στα σοβαρά πολλές ιστοσελίδες και φυλλάδες. Παρόλα’ αυτά παραδέχθηκε σε εφημερίδες ότι έκανε ακόμη σεξ με τον Τόμι Λη από τότε που χώρισαν.

Μετά το διαζύγιο της, αρραβωνιάστηκε το μοντέλο Μάρκους Σέκενμπεργκ με τον οποίο χώρισε το 2001. Το 2003 αρραβωνιάστηκε τον Κιντ Ροκ, τον οποίο και παντρεύτηκε στις 18 Ιουλίου του 2006. Η τελετή έγινε σε ένα γιοτ κοντά στο Σαιν Τροπέ στη Γαλλία. Πούλησε το σπίτι της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας και μετακόμισε σε μια πιο απόμερη τοποθεσία.

Στις 10 Νοεμβρίου του 2006, ανακοινώθηκε ότι η Άντερσον απέβαλλε, ενώ ήταν στο Βανκούβερ στα γυρίσματα της νέας της ταινίας Blonde and Blonder. Δεκαεφτά μέρες αργότερα, στις 27 Νοεμβρίου του 2006, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη ανυπέρβλητες διαφορές. Κάποια δημοσιεύματα πρότειναν σαν λόγο διαζυγίου, το ξέσπασμα του Κιντ Ροκ για το ότι η Άντερσον είχε μια έκτακτη συμμετοχή στην ταινία Borat.

Τον Σεπτέμβριο του 2007 η Άντερσον είπε στην εκπομπή της Έλεν Ντετζενέρις ότι ήταν αρραβωνιασμένη. Στις 6 Οκτωβρίου του 2007 παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας με μια μικρή τελετή τον πρώην αγαπημένο της Πάρις Χίλτον, Ρικ Σάλομον.  Παρόλα’ αυτά, η Άντερσον απαίτησε μέσω δικαστηρίων ο γάμος να ακυρωθεί επικαλούμενη απιστία.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Πάμελα Άντερσον,παντρεύτηκε κρυφά τον κινηματογραφικό παραγωγό Τζον Πίτερς. Ο 74χρονος παραγωγός κινηματογράφου Τζον Πίτερς, είχε χωρίσει με την αρραβωνιαστικιά του, προκειμένου να παντρευτεί την Πάμελα , αλλά φαίνεται πως στον διάρκειας 12 ημερών γάμο τους, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα, με τον κινηματογραφιστή να λέει πως ήταν ένας γεροηλίθιος κατηγορώντας την διάσημη ηθοποιό και μοντέλο του Playboy πως τον κορόιδεψε και πως αποπλήρωσε τα χρέη της ύψους 200.000 δολαρίων. 

Αποχαιρετά τα social media

Την ίδια ώρα, η Πάμελα Άντερσον ανακοίνωσε ότι αποχαιρετά τους 1,2 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram, τους 1 εκατομμύριο ακόλουθούς της στο Twitter και τους 900.000 στο Facebook.

 

 

"Αυτή θα είναι η τελευταία μου ανάρτηση στο Instagram, το Twitter ή το Facebook" έγραψε το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων στο τελευταίο της μήνυμα, όπως εξήγησε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τώρα που έχω τακτοποιηθεί στη ζωή μου, εμπνέομαι πραγματικά από την ανάγνωση βιβλίων και τη φύση. Είμαι ελεύθερη" συνέχισε.

"Ευχαριστώ για την αγάπη" πρόσθεσε. "Να είστε καλά όλοι!. Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε τη δύναμη και την έμπνευση για να ακολουθήσετε τον σκοπό σας και να προσπαθήσετε να μην παρασυρθείτε από τη σπατάλη χρόνου" έγραψε η Πάμελα Άντερσον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ