Ο Σπύρος Σούλης μας έχει εκπληκτικές ιδέες - Δείτε αυτή την σοφίτα που Έχει διακοσμηθεί απίστευτα οικονομικά

Θα λατρέψετε αυτές τις διακοσμητικές ιδέες... 

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να πετύχετε μια στιλάτη και κομψή διακόσμηση. Μια υπέροχη σοφίτα που βρίσκεται στο Brooklyn της Νέας Υόρκης είναι η ζωντανή απόδειξη.

Η σοφίτα έχει μέγεθος 92τμ και εκεί διαμένουν ένα νέο ζευγάρι, η Jessie και ο Ryan, παρέα με τον σκύλο τους τον Dusty. «Όταν μετακομίσαμε συνειδητοποιήσαμε πως θα ήταν ακριβό να γεμίσουμε έναν χώρο 92τμ.

Επειδή δεν είχα την πολυτέλεια να διακοσμήσω το διαμέρισμά μου με ακριβά έπιπλα άρχισα να ψάχνω λύσεις. Σε λιγότερο από ένα χρόνο έχω γεμίσει το σπίτι με οικονομικά έπιπλα και διακοσμητικά, αλλά και με χειροποίητα αντικείμενα» λέει η Jessie.

σοφίτα

Το πολύ όμορφο υπνοδωμάτιο.

Η ίδια περιγράφει το σπίτι της ως οικονομικό, ζεστό, εκλεκτικό, φιλόξενο και ιδιαίτερο. Λατρεύει το υπνοδωμάτιο το οποίο είναι επενδεδυμένο με τούβλο το οποίο αντανακλά σε όλο τον χώρο. Το τούβλο δημιουργεί πολύ όμορφη αντίθεση με το λευκό κρεβάτι και το φυσικό φως που μπαίνει από τα παράθυρα.

σοφίτα

Τα έπιπλα και τα διακοσμητικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα.

Το σπίτι είναι work-in-progress. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Τι είναι αυτό που του λείπει; Οι ντουλάπες! Όπως λέει η Jessie, «Δεν έχω απολύτως καμία ντουλάπα και δεν υπάρχει μέρος να κρύψεις κάτι. Έχουμε, ωστόσο, ανακαλύψει μερικούς τρόπους για να κρύβουμε πράγματα. Υπάρχουν πολλά καλάθια, αρκετά συρτάτια, ένας μικρός μπουφές και ένας μικροσκοπικός αποθηκευτικός χώρος πάνω από το μπάνιο».

σοφίτα

Υπάρχουν μικροί αποθηκευτικοί χώροι.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε όταν λέμε πως το σπίτι διακοσμήθηκε πολύ οικονομικά αρκεί να αναφέρουμε πως το τελευταίο απόκτημα της Jessie είναι ένα κρεμαστό διακοσμητικό που βρήκε στον δρόμο! Το διακοσμητικό κρεμάστηκε στον τοίχο μαζί με μερικά αποξηραμένα τριαντάφυλλα και αποτελεί ένα από τα highlights του διαμερίσματος αναφέρει το spirossoulis

σοφίτα

Το τούβλο κυριαρχεί στους τοίχους.

Τι συμβουλή δίνει η Jessie σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα όμορφο σπίτι οικονομικά; «Γεμίστε το σπίτι σας με πράγματα που αγαπάτε. Μην βιαστείτε να το διακοσμήσετε μόλις μετακομίσετε. Πάρτε τα βασικά και αφιερώστε χρόνο στα υπόλοιπα. Επίσης μην παραβλέπετε το παλιό ντεκόρ – εμείς καδράραμε παλιά πόστερ από το κολλέγιο και κρατήσαμε παλιά βινύλια. Αν φροντίσετε κάτι, τότε θα φαίνεται όμορφο, ανεξάρτητα από το τι είναι αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ