18χρονος ήθελε να γίνει διάσημος στο Tik Tok και σκότωσε τον γείτονά του - Βγήκε με εγγύηση και απείλησε άλλον έναν (φωτό & βίντεο)

Τον είχε μαχαιρώσει έξω από το σπίτι του

Αδιανόητη είναι η είδηση που έρχεται από τις ΗΠΑ όπου ένας 18χρονος σκότωσε τον γείτονά του για να γίνει διάσημος στο Tik Tok, ενώ όταν βγήκε με εγγύηση απείλησε και άλλον έναν πολίτη.

Ο λόγος για τον Zachary Latham από τον Νιου Τζέρσεϊ που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 51χρονο William Durham μπροστά στην γυναίακα του και τα παιδιά τους.

Μάλιστα όσο περίμενει να εκδικαστεί η υπόθεση είχε βγει με εγγύηση, ωστόσο συνελήφθη εκ νέου στην Φλόριντα, αφού απείλησε με όπλο έναν οδηγό μηχανής.

 

 

Ο άντρας κατήγγειλε το περιστατικό με αποτέλεσμα οι Αρχές να αναζητήσουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Latham και να προβούν στη σύλληψή του.

Η δολοφονία του Durham είχει γίνει τον Μάϊο του 2020. Ο 18χρονος είχε ανεβάσει ορισμένα βίντεο στην πλατφόρμα στα οποία καβγάδιζε με τον 51χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει πολλά views στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα το τελευταίο βίντεο πριν από τον φόνο είχε 3 εκ προβολές.

Πληροφορίες που ήρθαν από τα ξένα μέσα αλλά και από το δικαστήριο, αναφέρουν ότι ο νεαρός με αφορμή  την επιτυχία που είχαν τα βίντεο, βρέθηκε στο σπίτι του γείτονά του με τον οποίο και καβγάδισε εσκεμμένα.

Ήταν πάνω στον καβγά όταν τον μαχαίρωσε θανάσιμα έξω από το σπίτι του. Οι Αρχές ανέφεραν ότι μέλη της οικογένειας του Druham βρέθηκαν έξω από το σπίτι του νεαρού, ωστόσο δεν οπλοφορούσαν.

Αντίθετα ο 18χρονος ήταν οπλισμένος με δύο μαχαίρια και ένα τέιζερ. Πάνω στον καβγά ο σωφρονιστικός υπάλληλος έχασε την ζωή του, ενώ φέρονται να συνελήφθησαν και δύο μέλη της οικογένειάς του.

Από μεριάς του ο 18χρονος ισχυρίστηκε ότι ήταν σε αυτοάμυνα, ωστόσο σχεδόν 5 μήνες μετά συνελλήφθη και πάλι αφού απείλησε τον οδηγό μηχανής στην Φλόριντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ