Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι από τις ημέρες που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη, ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο ενεργοποιεί τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που ολοκληρώνεται αύριο με την Πανσέληνο, τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και τα λόγια μας φορτίζονται στον υπερθετικό βαθμό. Είναι από τις ημέρες που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη, ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις. 

Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι μια όψη βαθιά μεταμορφωτική στην καλύτερη της εκδοχή. 

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο είστε λίγο πιο ευαίσθητοι σήμερα και λίγο πιο κλειστοί στις επαφές σας με τους άλλους. Ενδεχομένως, να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά οι υποχρεώσεις και η δουλειά -και ειδικά κάποια πιο πιεστικά άτομα στον χώρο εργασίας- μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας και τον χρόνο σας.

Επιλογή θα έχετε, αλλά η συμβουλή μου είναι να βάλετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα κι αφού ικανοποιηθούν αυτές βλέπετε και για τους άλλους. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αποφύγετε εντάσεις στον χώρο εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα σε επικοινωνιακό και σε νοητικό επίπεδο αγαπητοί μου Ταύροι, αφού οι υποχρεώσεις σας θα φαίνονται σαν ένα πολύ δύσκολο παζλ για να τις φέρετε εις πέρας. Προσπαθήστε όμως να είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας, να δίνετε τα σωστά μηνύματα προς τα έξω και γενικώς ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι πριν μιλήσετε.

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τα λόγια πρέπει να είναι καλά μετρημένα, διότι μπορεί να πονέσουν άτομα τα οποία είναι πιο ευαίσθητα στο περιβάλλον σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίζετε μια πιο δύσκολη κατάσταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε αγορές, που ίσως δεν είναι απαραίτητες, χωρίς να το πολυσκεφτείτε κι αργότερα να το μετανιώνετε. Επίσης, είναι από τις ημέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις, ακόμη και μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας, διότι η συζήτηση μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να καταλήξει σε αψιμαχία.

Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο κυρίως, μπορεί να νιώθετε περίεργα και σε μια σχέση είτε επαγγελματική είτε ερωτική. Ίσως κάτι νιώθετε ότι σας κρατά εγκλωβισμένους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ