Nia Dennis: Το μαύρο αστέρι της ενόργανης με τον Έλληνα πατέρα χόρεψε με Beyonce - Ξετρέλανε ακόμη και την Καμάλα Χάρις (φωτό - βίντεο)

Έγινε viral ξεπερνώντας τις 8 εκατ. προβολές... 

Η Νία Ντένις είναι μέλος της ομάδας ενόργανης γυμναστικής του πανεπιστημίου UCLA και πέρυσι έγινε viral όταν χόρεψε Μπιγιόνσε στις ασκήσεις εδάφους της.

Με το πρόγραμμα ασκήσεων εδάφους που έκανε, απέτιε φόρο τιμής στην αφροαμερικανική κουλτούρα. 

 

 

 

 

Φέτος, η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής επέστρεψε με νέο, ακόμη πιο δυνατό πρόγραμμα. Η πρώτη της performance μάλιστα στέφθηκε με τεράστια επιτυχία καθώς απέσπασε 9.95 βαθμούς (μισό βαθμό κάτω από το τέλειο).

 

 

 Υπό τους ήχους καλλιτεχνών όπως ο Κέντρικ Λαμάρ, η Μπιγιονσέ, η Μίσι Έλιοτ και ο Τουπάκ Σακούρ, η Νία Ντένις, μέλος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ από το 2012, η 21χρονη έλαμψε και βοήθησε την ομάδα της Arizona State να νικήσει αναφέρει το yahoo.com.

 

 

 

 

 

 

Επίσης, απέτιε φόρο τιμής στον πατέρα της, ο οποίος ασχολήθηκε με την ελληνική κουλτούρα. Όλη η ρουτίνα ήταν για το ποια είναι η Ντένις σήμερα, είπε στο Los Angeles Daily News. «Αυτή η ρουτίνα αντικατοπτρίζει σίγουρα ό, τι είμαι σήμερα ως γυναίκα», είπε. «Και φυσικά έπρεπε να ενσωματώσω πολλά κομμάτια του πολιτισμού μου. «Ήθελα να κάνω ένα χορευτικό πάρτι γιατί αυτή είναι η προσωπικότητά μου».

 

 

 

 

Στο τέλος, θέλησε να τιμήσει την μαύρη κληρονομιά της υψώνοντας την γροθιά της στο χαρακτηριστικό Black Power salute.

 

 

 

 

 

 

 

Ποιοι είναι οι γονείς της 

Η τελευταία ρουτίνα της Nia, η οποία είναι τώρα δημοφιλής στα κοινωνικά μέσα, ήταν αφιερωμένη στον μπαμπά της, τον Κέισι, ο οποίος εντάχθηκε σε μια μαύρη αδελφότητα και πήγε στο κολέγιο.

 Τόσο ο πατέρας της, Casey Dennis, όσο και η Deetra Dennis, η μητέρα της, υποστήριζαν πάντα τη Nia στην καριέρα της. Στη σελίδα USAGym, μιλάει για το πώς την έφεραν σε επαφή με το άθλημα. Εξήγησε: "Οι γονείς μου είπαν ότι όταν ήμουν μικρή πάντα έπαιζα στο μονόζυγο. Πρότειναν να ξεκινήσω ενόργανη."

«Ήθελα να αφιερώσω το πρόγραμμα στον πατέρα μου. Είναι Έλληνας, ήταν σε αδελφότητες».

 

 

 

 

 

 

To προγραμμα απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια online από εκατοντάδες άτομα εντός και εκτός του χώρου με πολλούς διάσημους να γράφουν για αυτήν στο Twitter. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ