Story of the day: Γιος σκότωσε την μητέρα του επειδή τόλμησε να του κάνει παρατήρηση για τους βαθμούς του - "Έφαγε" 45 χρόνια στην φυλακή (φωτό)

Απίστευτο έγκλημα... 

Ένας έφηβος από την Φλόριντα των ΗΠΑ που παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη μητέρα του και έθαψε το σώμα της μέσα σε ένα λάκκο κοντά σε εκκλησία, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 45 ετών.

Ο Γκρέγκορι Ράμος καταδικάστηκε ένοχος τον Δεκέμβριο για δολοφονία πρώτου βαθμού, κατάχρηση σώματος και παραβίαση αποδεικτικών στοιχείων.

Την Παρασκευή, το δικαστήριο έκρινε πως ο νεαρός θα μπει στην φυλακή για 45 χρόνια, ενώ η ποινή θα αναθεωρηθεί μετά από 25 χρόνια. Θα είναι υπό περιοριστικούς όρους για το υπόλοιπο της ζωής του.

 

 

Το πλέον 17χρονο αγόρι ήταν μόλις 15 ετών, όταν το 2018 τσακώθηκε πολύ άσχημα με την μητέρα του, με αποτέλεσμα ο καβγάς τους να έχει άσχημη έκβαση. Αιτία του τσακωμού τους ήταν οι βαθμοί του στο σχολείο. 

Ο Ράμος παραδέχθηκε ότι στραγγάλισε την 46χρονη Gail Cleavenger, στη συνέχεια κάλεσε δύο φίλους να τον βοηθήσουν να θάψει το σώμα της και να προσποιηθεί ληστεία στο σπίτι του. 

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια δικαστικών διαδικασιών, ο υπερασπιστής του είπε στον δικαστή ότι ο έφηβος λυπάται για το έγκλημά του και προσπαθεί να βελτιωθεί ακόμα και μέσα από την φυλακή αναφέρει το People

«Λυπάται κάθε μέρα για τις ενέργειές του», δήλωσε ο Μάθιου Φίλιπς, υπερασπιστής του Ράμος, στο δικαστήριο τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το WKMG-TV, «και προσπαθεί να είναι παραγωγικός · ενώ βρίσκεται υπό κράτηση, απέκτησε δίπλωμα γυμνασίου. "

 

 

Ο τότε 15χρονος κάλεσε αρχικά το 911.  Όταν έφτασαν οι ντετέκτιβ, τους είπε ότι μόλις είχε γυρίσει από το σχολείο και κατάλαβε πως είχε γίνει ληστεία. Ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του έλειπε, αλλά το φορτηγό της εξακολουθούσε να είναι στο σπίτι. 

Μετά από περαιτέρω ανάκριση, άλλαξε την ιστορία του, λέγοντας ότι μάλωσαν για τον βαθμό "D" που είχε λάβει στο σχολείο. Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης, την στραγγαλίζει. Είπε ότι χρειάστηκαν περίπου 30 λεπτά για να τη σκοτώσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ