Η Keira Knightley δεν ξαναγδύνεται για άντρα σκηνοθέτη: Δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτές τις φριχτές σκηνές σεξ που είσαι λαδωμένη κι όλοι βογκάνε

«Νιώθω πάρα πολύ άβολα τώρα»

Βέτο στις ερωτικές σκηνές βάζει η Keira Knightley που ανακοίνωσε ότι δεν θα ξανακάνει γυμνό, αν ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι άντρας.

Ειδικότερα η 35χρονη Βρετανίδα ηθοποιός μίλησε στο podcast «Chanel Connects» λέγοντας μεταξύ άλλων ότι πλέον έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα αναφορικά με τις ερωτικές σκηνές στο σινεμά.

 

 

«Είναι εν μέρει αυταρέσκεια αλλά και η ανδρική οπτική. Αν έφτιαχνα μία ιστορία για το ταξίδι της μητρότητας και του κορμιού, λυπάμαι αλλά θα το έκανα με γυναίκα στη σκηνοθεσία. Δεν έχω κάποια "απόλυτη απαγόρευση" αλλά ισχύει για τους άνδρες» είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ακόμα ότι πλέον έχει γίνει μητέρα κάτι που την έχει αλλάξει.

«Αυτό το σώμα έχει γεννήσει δύο παιδιά και νιώθω άβολα να σταθώ πια γυμνή μπροστά σε ένα γρκούπ από άντρες».

 

 

«Δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτές τις φριχτές σκηνές σεξ όπου είσαι λαδωμένη και όλοι βογκάνε. Δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό. Νιώθω πάρα πολύ άβολα τώρα προσπαθώντας να αποτυπώσω την ανδρική οπτική» δήλωσε ακόμα.

 

 

«Με αυτό ως δεδομένο υπάρχουν φορές που λέω "Ναι, αντιλαμβάνομαι πλήρως που το σεξ θα ήταν εξαιρετικά καλό σε αυτό το φιλμ και βασικά χρειάζεσαι κάποιον που να είναι φαίνεται σέξι. Άρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλο, γιατί εγώ δεν νιώθω πλέον άνετα με αυτό» πρόσθεσε η ηθοποιός σύμφωνα και με τον Gurdian.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ