Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα σήμερα κάνει τα θέματα της ασφάλειας, της οικογένειας και των παιδιών προτεραιότητα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας τα θέματα της ασφάλειας, της οικογένειας και των παιδιών προτεραιότητα, εκτός όλων των άλλων που έχουμε να διευθετήσουμε μέσα στην ημέρα μας.

Όπως θα έχετε δει και στις εβδομαδιαίες μου προβλέψεις, η σημερινή μέρα έχει μια όψη ανάμεσα στον Ήλιο και στον Ουρανό που λειτουργεί κάπως σαν απόηχος των όψεων της προηγούμενης εβδομάδας. Αναφέρομαι τόσο στο τετράγωνο Δία-Ουρανού όσο και στο τετράγωνο Άρη-Ουρανού. 

ΚΡΙΟΣ

Έχουμε πει πολλές φορές αγαπητοί μου Κριοί ότι η φετινή χρονιά έχει έμφαση στους φίλους, τις ομάδες στις οποίες είστε μέλη, στους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και ορίζοντες στη δουλειά. Είναι η χρονιά που γιορτάζει με κάθε τρόπο τη συνέργεια. Όμως, με μια όψη σαν την σημερινή -ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό- φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα, είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ενδεχομένως η αιτία να είναι μια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να προκύπτουν διαφορές στη διαχείριση ή μπορεί να αντιλαμβάνεστε, ίσως, ότι κάποιοι άνθρωποι που σας επηρεάζουν σας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας ίσως σας οδηγεί να κάνετε κάποιες τολμηρές -για τα δεδομένα σας- αλλαγές, πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο για να κάνετε τη δουλειά ή τον τρόπο που π.χ. επιβάλλει η εταιρεία που εργάζεστε ή κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο. Όπως και να έχει και οι δυο αποφάσεις έχουν συνέπειες αγαπητοί μου Ταύροι, γι’ αυτό άλλωστε είναι και δίλημμα. Επειδή είναι μέρες που εύκολα παρεξηγούνται όλα, καλά θα κάνετε να διαλέξετε σοφά την επιλογή σας και να τη στηρίξετε μέχρι τέλους. Σαφώς θα πρέπει να την δικαιολογήσετε, είτε στον εαυτό σας είτε στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα, όπως σας έχω προϊδεάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για το ζώδιο σας, είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της επέκτασης, της ελευθερίας, των μελλοντικών σας σχεδίων, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και ενδέχεται να υπάρχει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ενδεχομένως, να είναι κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο. Αυτή άλλωστε είναι η φύση του Ουρανού. Ό,τι φέρνει είναι δύσκολο να το έχουμε προβλέψει, ακόμη κι εμείς οι αστρολόγοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε. Από την άλλη, ίσως από μια τέτοια εμπειρία να υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα, ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε. Εσείς μείνετε σταθεροί στους στόχους σας και αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ