Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς τα οποία ακολουθεί κατά γράμμα η Αντζελίνα Τζολί - Ο δερματολόγος της μας αποκαλύπτει

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε.... 

Όλες οι γυναίκες ζηλεύουν το δέρμα και το πρόσωπο της Αντζελίνα Τζολί. Η 45χρονη ηθοποιός έχει λαμπερό δέρμα που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν, ενώ φαίνεται πως ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω της. 

'Οπως όλες ξερουμε οι διάσημες γυναίκες του Hollywood, έχουν τους καλύτερους δερματολόγους για να περιποιούνται τις επιδερμίδες τους. 

 

 

 

 

 

 

'Ετσι και ο δερματολόγος της Αντζελίνα μας αποκαλύπτει ποια είναι τα μυστικά του τόσο λαμπερού, πανέμορφου και αψεγάδιαστου προσώπου της. 

Πάμε να τα δούμε όλα: 

Αντηλιακό

 

 

Ο  Rhonda Rand, ένας από τους πολύ γνωστούς δερματολόγους που εμπιστεύονται οι διάσημες τονίζει πως η Jolie πάντα είχε όμορφο δέρμα, κάτι που έχει να κάνει με το DNA της. "Είναι τυχερή που έχει το όμορφο, μεσογειακό χρώμα της μαμάς της, οπότε ποτέ δεν έπρεπε να κάνει πολλά. Πάντα φοράει αντηλιακό, κάνει έναν καλό καθαρισμό και χρησιμοποιεί φυσικά προϊόντα" είπε, προσθέτοντας ότι η Star του Hollywood δεν χρειάζεται πολλά προϊόντα με χημικές ουσίες.

Η Jolie είναι επίσης γνωστό ότι ενυδατώνει πολύ την επιδερμίδα της, φοράει καπέλα και αντηλιακό, είτε είναι σε εσωτερικούς χώρους είτε σε εξωτερικούς για την αποφυγή αποχρωματισμού του δέρματός της αναφέρει το pinkvilla.

 

 

Φοράει ελάχιστο μακιγιάζ

 

 

Όπως και κάθε άλλη διάσημη σήμερα, η Jolie δεν φοράει μακιγιάζ σε καθημερινή βάση εκτός αν εργάζεται. Επίσης προσέχει πάρα πολύ για το τι προϊόντα χρησιμοποιεί.  

 

 

 

 

Έχει μια ρουτίνα ταξιδιού

Ανεξάρτητα από το μέρος του κόσμου που βρίσκεται, η Τζολί δεν παραλείπει ποτέ τη ρουτίνα της σύμφωνα με τον δερματολόγο της. Χρησιμοποιεί τα σωστά προϊόντα για να διατηρεί τους πόρους της καθαρούς, να ενισχύει το κολλαγόνο και πάντα φροντίζει να κάνει σωστό ντεμακιγιάζ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ