H Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ το τερμάτισε: Έβαλε το κάτω μέρος του μπικίνι της & βγήκε στα χιόνια - Το γυμνό σιλικονάτο στήθος (φωτό)

Ποζάρει τόπλες με γούνινο παλτό στα χιόνια....

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ φροντίζει πάντα να γίνεται το πρόσωπό της επικαιρότητας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. 

Η 55χρονη καλλονή ανεβάζει σέξι φωτογραφίες στο Instagram της δείχνοντάς μας το καλοδιατηρημένο σώμα της το οποίο ζηλεύουν πολλές νεότερες σε ηλικία γυναίκες. 

Αυτή την φορά το πρώην μοντέλο και ηθοποιός δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα που την δείχνουν με το κάτω μέρος ενός λευκού μπικίνι, και ένα γούνινο παλτό, με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο. Στην λεζάντα της εικόνας έγραψε: «Πώς θα μπορούσα να αντισταθώ;».

 

 

 

 

Φυσικά αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν ότι εμφανίστηκε τόπλες, με το παλτό να καλύπτει τα σιλικονάτα στήθη της. Μάλιστα οι φωτογραφίες έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τη βρετανική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα από τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν.

 

 

 

 

Ο παρουσιαστής δήλωσε δημόσια πως είναι «ανατριχιαστικό» να βάζει τον 19χρονο γιο της Ντάμιαν Χάρλεϊ να την απαθανατίζει ημίγυμνη στα χιόνια. Να σημειώσουμε πως μητέρα και γιος έχουν τρομερή ομοιότητα, με τον 19χρονο να κάνει τα πρώτα του βήματα στην μόδα.

Ο Ντάμιαν είναι καρπός του έρωτά της με τον επιχειρηματία Steve Bing, ο οποίος πριν λίγους μήνες αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 27ο όροφο της πολυκατοικίας του. 

Ο 55χρονος ήταν ο πατέρας του γιου της Χάρλεϊ, χωρίς ωστόσο να έχει πολλές επαφές με το γιο του. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Μπινγκ είχε αρνηθεί ότι είναι πατέρας του αγοριού και χρειάστηκε να υποβληθεί σε τεστ DNA προκειμένου να αναγνωρίσει το παιδί.

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχει ταυτιστεί με την εταιρεία καλλυντικών Estee Lauder, δεδομένου ότι η εταιρεία έδωσε στην Hurley την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο, στην ηλικία των 29. Την έχει χαρακτηρίσει ως εκπρόσωπο και πρότυπο για τα προϊόντα της, ιδιαίτερα για τα αρώματα, από το 1995. Είναι επίσης πρέσβειρα για τον καρκίνο του μαστού και στηρίζει την εταιρεία για την ευαισθητοποίηση των γυναικών σε αυτό το θέμα. 

 

 

 

 

Ως ηθοποιός, οι γνωστότεροι ρόλοι της σε ταινίες μέχρι σήμερα είναι ως Vanessa Kensington στην κατασκοπευτική κωμωδία του Mike Myers "Austin Powers: International Man of Mystery (1997)", και ως Devil στην "Bedazzled (2000)".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ