Σήφης Βαλυράκης: Από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις προήλθε ο θάνατός του - Τι λέει ο ιατροδικαστής (βίντεο)

Το χτύπημα της προπέλας η αιτία θανάτου....

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι η αιτία του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα του πρώην υπουργού Νίκος Καλογριάς.

Συμπεραίνεται ότι ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη προκλήθηκε από την προπέλα του σκάφους του, καθώς για άγνωστη αιτία έπεσε στη θάλασσα. Ο ιατροδικαστής εντόπισε και κακώσεις στην πλάγια αριστερή του λαιμού, καθώς και σημάδια πνιγμού, που όμως χαρακτηρίζεται ως δευτερεύουσα αιτία θανάτου.

Ο κ.Καλογριάς δεν διαπίστωσε να είχε υποστεί νωρίτερα έμφραγμα.

Να σημειώσουμε πως ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/1 νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι Ερέτριας, από το λιμενικό σώμα .

Δείτε επίσης: Σήφης Βαλυράκης: Βρέθηκε νεκρός ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ - Αγνοούνταν με το φουσκωτό σκάφος του ανοιχτά της Ερέτριας (φωτό- βίντεο)

 

 

 

Αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής και επέβαινε σε φουσκωτό σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φουσκωτό σκάφος βρέθηκε προσαραγμένο, από άλλο σκάφος, κοντά στη νησίδα Ασπρονήσι, χωρίς μάλιστα να επιβαίνει σε αυτό ο ίδιος. Η μηχανή του σκάφους δούλευε κανονικά, ενώ στο εσωτερικό του φωσκωτού βρίσκονταν δύο ψαροντούφεκα.

Το σκάφος του

zarpanews

Το μέρος που βρέθηκε νεκρός 

Περίπου στις 8.30 το βράδυ το σώμα του πρώην υπουργού βρέθηκε κοντά στο νησί «Πεζονήσι» περίπου ένα μίλι μακριά από το σκάφος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ