Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης κακοποιεί τη Σοφούλα την πρώτη νύχτα του γάμου τους - Μια επικίνδυνη απόφαση ανατρέπει τα πάντα στο Διαφάνι

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια... 

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελλισών. Η Σοφούλα παρακούει τους γονείς της και παντρεύεται τον Μάνο Βόσκαρη, κάτι που την θέτει σε μεγάλο κίνδυνο. 

Την πρώτη νύχτα του γάμου τους ο Βόσκαρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα

 

 

 

 

Στο spoiler που αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» για τα επόμενα επεισόδια της σειράς η Σοφούλα Τόλλια έχει κάνει μια επιλογή που θα φέρει τον εφιάλτη στη ζωή της. 

 

 

 

Όπως κάνει με όλες τις γυναίκες της φέρεται βίαια. Θα τη βιάσει και θα της φερθεί απάνθρωπα. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή για όσα θα βιώσει στο πλευρό του η 19χρονη κοπέλα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου συνεχίζονται και στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες. Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα, μέσω του Μπάμπη, ενώ ενημερώνει την αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται. Γκωρίζουμε ότι σε επόμενο επεισόδιο η Ελένη είναι εκείνη που θα βρει την Ασημίνα και θα προσπαθήσει να της βάλει μυαλό για να γυρίσει.

 

 

Ο Τόλλιας, μετά από μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Λάμπρο, θα απαγορεύσει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Βόσκαρη και εκείνη θα πάρει μια επικίνδυνη απόφαση. Ο Τάκης αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, φέρνοντας τη Δρόσω στα όριά της. Η Δρόσω καταγγέλει τον Τάκη στην αστυνομία. 

 

 

Η Ασημίνα θα δεχτεί στην κρυψώνα της μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα την ταράξει. Η Ελένη θα προσπαθήσει να την μεταπείσει.

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο 

 

 

 

 Η Ελένη καταγγέλει δημόσια τον βιασμό της 

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη σχέση τους, αλλά ο Τάκης δεν μπορεί να δεχτεί πως η Δρόσω θα τον αφήσει για άλλον άντρα, στο επεισόδιο της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως ο Νικηφόρος δεν έχει σκοπό να της δώσει το παιδί αν τον αφήσει. 

 

 

 

 

Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Κυπραίο και τον πατέρα του. Μαζί με το Νέστορα, βρίσκουν τον Ματθαίο για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες της αστυνομίας. Ο Βόσκαρης κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της.

Η Δρόσω θα βρεθεί με τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Θα μπουν νέοι κανόνες στη συμφωνία τους ή θα τιναχτεί στον αέρα;

Η Ελένη με τον Λάμπρο ετοιμάζονται για την καταγγελία, μαζί με τις άλλες γυναίκες, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη στο Διαφάνι θα αναστατώσει τον Μελέτη και την Πηνελόπη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ