Το εξοχικό της Anne Hathaway στην California είναι τόσο λιτό που δεν μοιάζει να ανήκει στην star του ο «Διάβολος φορούσε Prada» (φωτό)

Έχει περάσει από τα χέρια του Yves Saint Laurent και του Wes Anderson

Ένα πανέμορφο εξοχικό έχει η ηθοποιός Anne Hathaway στην Καλιφόρνια, το οποίο μάλιστα έχει περάσει από τα χέρια του Yves Saint Laurent και του σκηνοθέτη Wes Anderson.

Η βραβευμένη ηθοποιός μαζί με τον άντρα της, τον σχεδιαστή κοσμημάτων Adam Shulman συνεργάστηκαν με το στούντιο Shamshiri και ανακαίνισαν την μοναδική αυτή οικία που βρίσκεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Μπορεί να έχει πάρει Όσκαρ και να συμμετείχε σε μια από τις πιο γνωστές ταινίες (ο Διάβολος φοράει Prada) ωστόσο η ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε ένα σπίτι που δεν μοιάζει σε τίποτα με τις θεόρατες, απρόσωποσες βίλες, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τους star του Hollywood.

Photo: introspective-magazine

Πρόκειται για ένα εξοχικό εμπνευσμένο από τα σαλέ στις Άλπεις και μέσα θα δει κανείς έντονα το στοιχείο του ξύλου, αλλά και της πέτρας.

Photo: Vogue/ Stephen Kent Johnson

Πανέμορφα πέτρινα τζάκια βρίσκονται στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο αλλά και την αυλή, ενώ την ίδια ώρα το καθιστικό είναι διακοσμημένο με vintage έπιπλα.

Photo: introspective-magazine

Στην κουζίνα υπάρχει ένας παλιός φούρνους ενώ τα ντουλάπια είναι βαμμένα σε μια παλ mint απόχρωση.

Photo: Vogue/ Stephen Kent Johnson

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ