Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το νυφικό της στην μέση δικαστικής διαμάχης - Δύο πρώην σύζυγοι τσακώνονται για τα πνευματικά δικαιώματα (φωτό)

Μια μήνυση 40 χρόνια μετά!

Το νυφικό που φόρεσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα βρίσκεται τώρα στην μέση μιας δικαστικής διαμάχης με τους δύο πρώην συζύγους που το σχεδίασαν να τσακώνονται για τα πνευματικά δικαιώματα.

Το 1981 ο πρίγκιπας Κάρολος και η Λάιδη Νταϊάνα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το νυφικό που φόρεσε η Lady D. έχει μείνει στην ιστορία, ενώ ήταν ένα από τα πιο ακριβά που φορέθηκαν σε κάποιον βασιλικό γάμο.

Κόστισε 151.000 λίρες και ήταν φτιαγμένο από μετάξι και στολισμένο με ελεφαντόδοντο, μαργαριτάρια πούλιες και αντικέ δαντέλες. 

40 χρόνια μετά οι σχεδιαστές  Elizabeth and David Emanuel  είναι στη μέση μας δικαστικής διαμάχης για τα πνευματικά δικαιώματα.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι όταν σχεδίασαν το συγκεκριμένο φόρεμα, ωστόσο πλέον έχουν χωρίσει με τον David να καταθέτει μήνυση στην πρώην γυναίακα του.

Σύμφωνα με την dailymail ο designer κατηγορεί την Elizabeth ότι πήρε διάφορα σχέδια που είχαν δημιουργήσει μαζί για την Νταϊάνα, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και αυτό με το περίφημο νυφικό της.

Μάλιστα ο David υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του αντέγραψε τα συγκεκριμένα σχέδια και τα πούλησε σε δημοπρασία χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ