Story of the day: 70χρονη γυναίκα στη Νέα Υόρκη προσπάθησε να δηλητηριάσει τον σύζυγό της - Έλα που εκείνος την κατάλαβε

Έριξε στον καφέ του βορικό οξύ... 

Μια 70χρονη γυναίκα από το Queens της Νέας Υόρκης συνελήφθη πρόσφατα αφού ο σύζυγός της την έπιασε να ρίχνει στον καφέ του βορικό οξύ. Ο Ρόμπερτ Μπάρον παρατήρησε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι το φαγητό που μαγειρεύει η γυναίκα του έχει περίεργη γεύση. 

Άρχισε άρχισε να αισθάνεται άρρωστος μετά τα γεύματα και σε ορισμένες περιπτώσεις κουραζόταν τόσο πολύ που κοιμόταν 15 ώρες συνεχόμενα. Υποψιαζόμενος ότι συνέβαινε κάτι σοβαρό, ο 63χρονος άνδρας εγκατέστησε μια μικρή κάμερα παρακολούθησης στην κουζίνα, χωρίς να πει στη σύζυγό του, Σάντσα Τίνυρα, τίποτα.

Έτσι και την έπιασε να ρίχνει στον καφέ του μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται για να σκοτώνεις τις κατσαρίδες.

freepik

Την περασμένη εβδομάδα, κατά τον έλεγχο του υλικού της κάμερας, ο ίδιος είδε τη σύζυγό του να ρίχνει κάποια σκόνη στον καφέ του. Αφού είδε τα βίντεο, ανέφερε τη γυναίκα του στην αστυνομία. Η Tinevra συνελήφθη αμέσως μετά και η καφετιέρα και ο καφές από το σπίτι του ζευγαριού κατασχέθηκαν για έλεγχο αναφέρει το oddity central.

Αποδεικνύεται ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε ρίξει βορικό οξύ στον καφέ του συζύγου της, στον οποίο αργότερα και  παραδέχθηκε πως δεν ήταν η πρώτη φορά. «Το έκανα δύο ή τρεις φορές, δεν θυμάμαι πότε, ακριβώς όταν ήμουν θυμωμένη», είπε η Suncha Tinevra στην αστυνομία. «Ήθελα απλώς να πάρει το μάθημά του.» 

Η 70χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη την περασμένη Παρασκευή χωρίς εγγύηση, αλλά με εντολή που της απαγορεύει  να πλησιάσει τον σύζυγό της.

Το βορικό οξύ είναι μια λευκή σκόνη που χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορους τομείς. Μερικές φορές χρησιμοποιείται ως αντισηπτικό για τη θεραπεία ελαφρών εγκαυμάτων ή κοψίματος, αλλά και ως εντομοκτόνου κατά των κατσαρίδων, των μυρμηγκιών και άλλων εντόμων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ