Νέο μέλος στην οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον - Υιοθέτησαν ένα κουταβάκι, μετά τον θάνατο του Lupo (φωτό)

Τους το έδωσε ο αδελφός της Δούκισσας!

Ένα νέο μέλος έχει προστεθεί στην οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον οι οποίο υιοθέτησαν ένα κουταβάκι. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχαν ένα cocker spaniel που τον έλεγαν Lupo, ο οποιός δυστυχώς έφυγε από την ζωή τον Νοέμβριο.

Μάλιστα τότε η οικογένεια είχε ανακοινώσει την δυσάρεστη είδηση καθώς ο Lupo ήταν μαζί τους τα τελευταία 9 χρόνια.

 

Τώρα όμως φαίνεται ότι απέκτησαν ένα κουταβάκι και μάλιστα μέσω του αδελφού της Κέιτ Μίντλετον. Ένα μαύρο cocker spaniel το οποίο είναι πλέον 8 μηνών.

Ο Τζέιμς Μίντλετον είχε κάνει ένα ποστ στο Instagram τον Μάϊο λέγοντας ότι η σκυλίτσα του η Luna (που ήταν και αδελφή του Lupo) γέννησε 6 κουταβάκια αλλά δεν θα κρατούσαν κανένα από αυτά, αφού ήδη «είχαν σπίτια που τα περίμεναν».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Ένας φίλος του ζευγαριού είπε στη The mail of Sunday ότι η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη με το νέο μέλος. «Ήταν συντετριμμένοι με τον θάνατο του Lupo και ήλπιζαν ότι το κουταβάκι θα του κρατούσε παρέα και θα του έδινε λίγο περισσότερη ενέργεια και ζωή».

Ο Lupo ήταν ένα δώρο που έκανε η μητέρα της Δούκισσας σε εκείνη και τον άντρα της το 2011, οπότε και παντρεύτηκαν και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια, σύμφωνα και με το Vanityfair.

Μάλιστα ο σκύλος ήταν πολύ προστατευτικός με τον μεγάλο γιο της οικογένεια τον πρίγκιπα Τζόρτζ ο οποίος φαίνεται να βοήθησε στο να του δώσουν το όνομά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ