Άγριες Μέλισσες: Ο Τάκης διασύρει τη Δρόσω - Όλοι μαθαίνουν για το τι έκανε στην Τρούμπα

Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια... 

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών. Μετά την αποκάλυψη πως ο Σέργιος είναι παιδί του Νικηφόρου και της Δρόσος ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Η Ασημίνα παίρνει το παιδί και εξαφανίζεται, ενώ ο Τάκης θέλει να αποτελειώσει τη Δρόσω. Έτσι δεν διστάζει να την κάνει βούκινο σε όλο το χωριό. 

Σύμφωνα με το περιοδικό “Μy TV” τις επόμενες μέρες περιμένουν κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις τη Δρόσω. Ο Τάκης καταλαβαίνει για τα καλά ότι δεν έχει χώρο στην καρδιά της Δρόσως και απογοητεύεται. Η απογοήτευση γίνεται θυμός και αποφασίζει να παίξει ένα “βρώμικο” χαρτί. Το πιο βρώμικο μέχρι τώρα. Μετά την αποκάλυψη που έκανε στους Δεβαστούς, λέγοντας ότι ο μικρός Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και όχι της Ασημίνας ο Τάκης ξαναχτυπά!

 

 

 

 

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις και φροντίζει να μάθει το Διαφάνι τι έκανε η Δρόσω στη Τρούμπα, αυτά τα έξι χρόνια που έλειπε! Όλοι σοκάρονται. Ο Νικηφόρος μένει άναυδος, εξοργίζεται και ενημερώνει την Ασημίνα ότι η συμφωνία τους χαλάει και ότι η Δρόσω δεν πρόκειται να ξαναδεί το παιδί! Η Δρόσω μαθαίνει τη νέα καταστροφή που έκανε ο Τάκης και δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει, ενώ δέχεται προσβολές από πολλούς συγχωριανούς της.

 

 

 

 

Ο Κωνσταντής δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη του και υπερασπίζεται τη Δρόσω! Οι δυο του πλέον δεν μπορούν να κρύψουν τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλο και βρίσκονται κρυφά. Ωστόσο ο Νικηφόρος τους πιάνει στα πράσα και μαθαίνει τα πάντα για τους δυο τους!

 

 

 

 

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και τους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη, μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο, ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με τον γιο της.

 

 

 

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως επικίνδυνες μεθόδους.

Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης απ’ το Διαφάνι αλλά κι απ’ τη ζωή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ