Zillow gone wild! Το Instagram account που μας βάζει μέσα στις πιο πολυτελείς & περίεργες βίλες - Χρυσοί τοίχοι, πισίνες και designer brands (φωτό)

Ρίξτε μια «κλεφτή ματιά»!

Το Zillow gone wild είναι ένας λογαριασμός στο Instagram που μας επιτρέπει να ρίξουμε μια «κλεφτή ματιά» μέσα στις πιο πολυτελείς αλλά και περίεργες βίλες.

Το συγκεκριμένο account ήταν ένα «δώρο» προς το κοινό καθώς άνοιξε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι το Zillow είναι ένα γνωστό online μεσιτικό γράφειο με πολλούς να αναρωτιούνται τώρα αν έχει σχέση με τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο Instagram.

Ο διαχειριστής του account Samir Mezrahi πάντως, είπε σύμφωνα με το latimes.com ότι οι υπάλληλοι του μεσιτικού γραφείου λατρεύουν το Zillow gone wild.

Στη σελίδα αυτή λοιπόν είδαμε μερικά από τα πιο ακριβά σπίτια. Χρυσοί τοίχοι, γυμναστήρια, εσωτερικές πισίνες και πολλά, πολλά ακόμα!

Πανέμορφες οικίες με μεγάλα δωμάτια, κουζίνες με μάρμαρο, play rooms και σινεμά.

Κάποιες από τις βίλες μοιάζουν με κάστρα, ενώ άλλες έχουν πολύ ιδιαίτερη αισθητική. 

Μια έπαυλη μοιάζει με μπάνγκαλοου, ενώ άλλη έχει χτιστεί ανάμεσα στους βράχους,

Μάλιστα ανέμεσα στις πολυτελείς αυτές οικίες υπάρχει και μια γεμάτη με λόγκο από γνωστούς οίκους μόδας!

Ένα τεράστιο άγλαμα με το λογότυπου του Louis Vuitton, το σήμα της Chanel στους τοίχους αλλά και ένας μεγάλο Versace στο υπνοδωμάτιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ