Τα top trends στα κοσμήματα για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 - Mακριά σκουλαρίκια, Charms & πέρλες

Τι θα βλέπουμε τη νέα σεζόν; 

Τα αξεσουάρ αποτελούν ένα από τα κομμάτια που μπορεί να αναβαθμίσει το ντύσιμο μιας γυναίκας. Προσθέτουν χρώμα, λάμψη, αλλά και στυλ σε κάθε outfit. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για κομμάτια που ακολουθούν τις τελευταίες προτάσεις των σχεδιαστών για τη νέα σεζόν.

Σήμερα λοιπόν θα ανακαλύψουμε ποια θα είναι τα κορυφαία κοσμήματα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021, μέσα από τη λίστα που ακολουθεί.

Πρόκειται για jewelry trends που έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, καθώς και για νέες προσθήκες αξεσουάρ που θα δώσουν στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό σύνολο μας την πινελιά που του λείπει για να δείχνει εκθαμβωτικό.

Διαφορετικά σκουλαρίκια σε κάθε αφτί ή ένα μονό σκουλαρίκι

Δαφορετικά ή ένα σκουλαρίκι

Η τάση των διαφορετικών σκουλαρικιών σε κάθε αφτί ή της επιλογής μόνο ενός θα φορεθεί πολύ τους θερμούς μήνες του 2021. Πρόκειται για μια πρόταση που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της επιλογής ανάμεσα σε δυο διαφορετικά σχέδια ή αν χάσατε το ένα σκουλαρίκι από το ζευγάρι και σκέφτεστε το πως θα το φορέσετε.

Η ιδέα αυτή που προτάθηκε μεταξύ άλλων από τους οίκους Ulla Johnson, Zimmermann, Acne Studios, Dior, Fendi, Alberta Ferretti και N21.

Εντυπωσιακά, μεγάλα και μακριά σκουλαρίκια για εκθαμβωτικές εμφανίσεις

Μεγάλα και μακριά σκουλαρίκια

Ακόμη μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όσες αγαπούν τα σκουλαρίκια είναι τα μεγάλα και μακριά σχέδια, τα οποία έχουν τη τάση να τραβούν τα βλέμματα στολίζοντας τα αυτιά μας.

Σε ζευγάρι ή σε συνδυασμό με κάποιο πιο διακριτικό σχέδιο, τα τεράστια αυτά σκουλαρίκια θα είναι must για την εποχή.

Αυτό άλλωστε πρότειναν και οι οίκοι Ulla Johnson, JW Anderson, Dolce & Gabanna, Saint Laurent, Simone Rocha και Paco Rabanne.

Σφυρήλατα κοσμήματα για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021

Σφυρήλατα κοσμήματα

Ένα trend που είδαμε από πολλούς οίκους μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021 ήταν και τα εντυπωσιακά σφυρήλατα κοσμήματα. Πρόκειται για μεταλλικά σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ σε ασημί, αλλά και κίτρινο χρυσό.

Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ δημιουργούνται με μια ιδιαίτερη τεχνοτροπία και ενώ εκ πρώτης μπορεί να μοιάζουν σαν τσαλακωμένο μέταλλο, το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό και στυλάτο.

Τη συγκεκριμένη τάση παρουσίασαν μεταξύ άλλων οι Acne Studios, Bronx And Banco, Jacquemus, Chloé και Valentino.

Charms: Τα κομψά κρεμαστά διακοσμητικά παραμένουν τάση

Charms: Κρεμαστά διακοσμητικά

Βραχιόλια και κολιέ με διακριτικά κρεμαστά διακοσμητικά τύπου charms θα είναι και αυτή τη σεζόν μεγάλη τάση. Πρόκειται για όμορφα κοσμήματα με boho, αλλά και chic στυλ που θα ολοκληρώσουν κάθε μας εμφάνιση.

Τέτοιου είδους αξεσουάρ είδαμε στις πασαρέλες των Dior, Chanel, Versace, Ports 1961 και Chloé.

Τα κοσμήματα με πέρλες είναι μια ακόμη κορυφαία τάση

Κοσμήματα με πέρλες

Chic, πολυτελές και με ρομαντικό ύφος, τα κοσμήματα με πέρλες θα συνεχίσουν να έχουν και την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 την τιμητική τους. Σε σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια τα λευκά αυτά πετράδια της θάλασσας συνδυάζονται με αλυσίδα, μέταλλο, αλλά και νέον πέτρες δημιουργώντας εκπληκτικά αξεσουάρ.

Οι διάσημοι οίκοι που τα πρότειναν ήταν φυσικά ο Chanel και ο Dior, αλλά και οι Altuzarra, Y/Project, Jason Wu και Simone Rocha.

Πολύ μακριά κολιέ και αυτή τη σεζόν στη μόδα

Πολύ μακριά κολιέ

Ακόμη ένα jewelry trend που θα συνεχίσει να φοριέται και την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 είναι τα μακριά κολιέ. Το μήκος τους φτάνει περίπου μέχρι την κοιλιά και στολίζουν τόσο ένα μονόχρωμο τοπ, όσο και το «γυμνό» μας δέρμα.

Είτε πρόκειται για αλυσίδες διακοσμημένες με charms, ή για τύπου μενταγιόν κολιέ, το αποτέλεσμα είναι εξίσου κομψό και ιδανικό για την περίοδο αυτή.

Τέτοιου είδους κοσμήματα είδαμε να φοριούνται μόνα τους ή σε layering με πιο κοντά σχέδια στις πασαρέλες των Zimmermann, Chanel, Chloé, Victoria Beckham και Dior.

Χοντρές αλυσίδες και την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 στα top κοσμήματα

Χοντρές αλυσίδες

Η τάση των χοντρών αλυσίδων θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή και αυτή την περίοδο. Θα τη δούμε τόσο στα κολιέ, όσο και στα βραχιόλια. Τα εκθαμβωτικά λοιπόν κοσμήματα με την επιβλητική αυτή μεταλλική ή διακοσμημένη με στρας αλυσίδα θα φορεθούν πολύ και θα συνδυαστούν εκπληκτικά με τα trendy παπούτσια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021.

Μεταξύ άλλων οι διάσημοι σχεδιαστές των οίκων Fendi, Chanel, Burberry, Brunello Cucinelli, Brandon Maxwell, Hermès, Louis Vuitton, Chloé, Gucci και Victoria Beckham.

Χρωματιστά κολιέ εμπνευσμένα από την παραλία

Χρωματιστά κολιέ εμπνευσμένα από την παραλία

Καλοκαίρι χωρίς θάλασσα δεν γίνεται! Έχοντας την λοιπόν ως έμπνευση κάποιοι από τους κορυφαίους οίκους μόδας, όπως οι Etro, Versace, Jason Wu και Dior, πρότειναν μια σειρά από κοσμήματα με χρωματιστές πέτρες, κοχύλια, πέρλες και άλλα στοιχεία που θυμίζουν παραλία για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021.

Μάλιστα πολλοί εξ αυτών των διάσημων σχεδιαστών θέλησαν να συνδυάσουν την εν λόγω τάση με το layering που επίσης θα είναι must αυτή την περίοδο. Κάποια εξ αυτών είχαν πιο boho style, ενώ άλλα ήταν πιο κομψά και θηλυκά.

Το layering θα είναι trendy στα κοσμήματα τη φετινή Άνοιξη και Καλοκαίρι

Layering κοσμημάτων

Μακριές λεπτές αλυσίδες διακοσμημένες με charms, αλλά και πιο κοντές που φτάνουν πολύ κοντά στο λαιμό μπορούν να συνδυαστούν με εκπληκτικό τρόπο, δημιουργώντας ένα μοντέρνο και κομψό layering κοσμημάτων. Αντίστοιχα όμορφο, αλλά με ένα πιο boho στυλ είναι και τα κολιέ με χρωματιστές πέτρες που μπορούν να φορεθούν πολλά μαζί ή να ταιριάξουν υπέροχα με μικρές αλυσίδες.

Γενικότερα λοιπόν το layering στα κοσμήματα θα αποτελέσει κορυφαία τάση για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 όπως άλλωστε παρουσίασαν και οι οίκοι Etro, Chanel, Dior, Versace, Jason Wu, Ports 1961 και Chloé.

Κολιέ τσαντάκια που συνδυάζουν την πρακτικότητα με το στυλ

Κολιέ τσαντάκια

Αν πάλι ψάχνετε για ένα κόσμημα που να έχει και πρακτικό χαρακτήρα, τότε τα κολιέ τύπου πορτοφόλι, θήκη κινητού κλπ αποτελούν top τάση στις τσάντες για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021.

Πρόκειται για ένα εναλλακτικό κολιέ που παραμένει στην κορυφή εδώ και τρεις σεζόν. Μπορείτε να το φορέσετε για να αποθηκεύσετε τα απολύτως απαραίτητα κι έτσι να μην χρειαστείτε τσάντα μαζί σας.

Οίκοι που το παρουσίασαν ως τάση ήταν μεταξύ άλλων οι Etro, Louis Vuitton, Jacquemus, Max Mara και Chanel.

Τα μεγάλα βραχιόλια θα είναι μια ακόμη ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή τάση

Μεγάλα βραχιόλια

Ο κανόνας του όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο ισχύει και για τα βραχιόλια της σεζόν αυτής. Έτσι κοσμήματα χεριού από μέταλλο, δέρμα, αλλά και ξύλο που στολίζουν τον καρπό, αλλά και το μπράτσο μας θα είναι must αναφέρει το beautetinkyriaki.

Η τάση αυτή ήταν εμφανής στις πασαρέλες των Louis Vuitton, Sportmax, Acne Studios, Chanel και Lanvin.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ