Μόνο ο Λάκης Γαβαλάς! Το ταξίδι του στις Μαλδίβες - Η απίθανη γκαρνταρόμπα του γκουρού της μόδας (φωτό)

Απλά υπέροχος!

Ταξίδι σε μέρη εξωτικά έκανε ο Λάκης Γαβαλάς που βρέθηκε στις Μαλδίβες με την φανταστική γκαρνταρόμπα του μας παρέδωσε μαθήματα στυλ μέσα από τα social media.

Ο γκουρού της μόδας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε ταξίδι στον ινδικό ωκεανό και τα πανέμορφα νησιά του, ενώ αναμένεται να γυρίσει τώρα στην Ελλάδα όπως μας «μαρτύρησε» μέσα από ποστ που έκανε.

Στην σελίδα του στο Instagram ο κριτής του My Style Rocks μας έδειξε τα σύνολα που φόρεσε αυτές τις ημέρες και είναι όλα υπέροχα.

Με το μοναδικό και εκκεντρικό του στυλ σίγουρα ξεχωίζει αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πόζαρε με animal print, ολόλευκο μακρύ παλτό, αλλά και και μια μπλε νοσοκομειακή ρόμπα.

Μάλιστα σε βίντεο που ανέβασε πριν κάποιες ημέρες τον είδαμε να ποζάρει και με μια τσάντα στο κεφάλι και να μας μιλά για τα... μπερδέματα του Survivor.

Αν κάποιος μπορεί να συνδυάσει τα συνδύαστα και να τα κάνει μόδα τότε αυτός είναι ο Λάκης Γαβαλάς.

Είναι ενδεικτικό ότι σε άλλο ποστ τον είδαμε μαζί με τους νοσηλευτές που του έκαναν το απαραίτητο τεστ για να μπορεί να ταξιδέψει, να φορά την γαλάζια ρόμπα του νοσοκομείου με μια πετσέτα στο κεφάλι και να μοιάζει με σταρ.

Σε άλλη πάλι φωτογραφία που ανέβασε μας αποκάλυψε ότι το λευκό παλτό που προετείνει ο Louis Vuitton για το Φθινώπορο - Χειμώνα 2021 είχε φορεθεί από τον ίδιο πολύ πριν και συγκεκριμένα στον τελικό του My Style Rocks.

«Hermes vs Lowis Vuiton!! Αυτο το μαξι ivory smokin, το εκανα παραγγαλεια στον sotirisgeorgiou1 το 2017 και εκτοτε το φορεσα 3 φορες..
Την τελευταια ηταν στον τελικο του My Style Rocks με καπελο Hermes και κοσμηματα Vancleefarpels ..! Louis Vuitton το προτεινει για χειμωνα 2021...

Εγω παντα φροντιζω να εντυπωσιαζομαι... Απλα τα εχω κανει σχεδον ολα,καιιιι μπορω να πω, στην ωρα τους...» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Και φυσικά από την γκαρνταρόμπα του δεν μπορούσε να λείπει και το animal print.

Φόρεσε λεοπάρ καφτάνι, με ασορτί φούστα - τύπου παρεό - από μέσα και τουρμπάνι επίσης σε ανάλογα χρώματα. Μόνο αυτός θα μπορούσε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ