Το απόλυτο viral με τον συμπαθητικό γεράκo Bernie Sanders - Από τον Τζάστιν Τριντό και την Κάρλα Μπρούνι εως τον Σταύρο Θεοδωράκη και τους MasterChef (φωτό)

Απλά απολαυστικές οι εικόνες!

Viral έχει γίνει η φωτογραφία του Bernie Sanders από την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, με πλήθος διασήμων και μη να κάνουν τώρα photoshop χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Ο φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου, ο Μπρένταν Σμιαλόουσκι τράβηξε την εικόνα με τον «γεράκο» Bernie Sanders να κάθεται σε μια γωνιά στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο ίδιος φορούσε την μάσκα του, ένα χακί μπουφάν αλλά και γάντια, ενώ η στάση του σώματός του ήταν σαν να κρυώνει.

Όπως ήταν φυσικό στα social media έγινε χαμός με πλήθος χρηστών να ανεβάζουν φωτογραφίες στις οποίες είχαν προσθέσει μέσα και το Αμερικάνο πολιτικό.

Από το νέο trends του διαδικτύου δεν ξέφυγαν ούτε οι διάσημοι αφού παρόμοια φωτογραφία ανέβασσαν μεταξύ άλλων η Κάρλα Μπρούνι, ο πρόεδρος του Καναδά αλλά και ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ας τους πάρουμε όμως με την  σειρά.

Ο πρόεδρος του Καναδά Τζάστιν Τριντό θέλησε να πει στους πολίτες να μην ταξιδεύουν αναρτώντας μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να μιλά από κάπιο βήμα και πίσω ξεπροβάλλει ο Sanders.

Η Κάρλα Μπρούνι από την μεριά της έκανε και αυτή photoshop ανεβάζοντας μια εικόνα στην οποία είναι καθισμένη σε λευκά σκαλιά, έξω από ένα κτίριο που γράφει το όνομά της.

Όπως λέει η ίδια δεν μπόρεσε να αντισταθεί και «έβαλε» ως special guest στο νέο της αλμπουμ τον Αμερικάνο γερουσιαστή.

Ανάλογες εικόνες ανέβασαν όμως και διάσημοι Έλληνες με τον Σταύρο Θεοδωράκη να χαρίζει στιγμές γέλιου με την φωτογραφία του.

Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε:

«Οι ηθοποιοί Γωγώ Μπρέμπου και Στέλιος Μάινας, μας προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία ακρόασης διαβάζοντας αποσπάσματα βιβλίων που επιλέγει ο συγγραφέας Κώστας Κατσουλάρης.
Άκουσε τους στο podcast "Να ένα βιβλίο" στο pod.gr. Μόνο ο Μπέρνι Σάντερς μένει ασυγκίνητος και αυτός όχι για πολύ ακόμη».

Και ο MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας έκανε όμως να γελάσουμε αφού τον είδαμε μαζί με τους υπόλοιπους κριτές του παιχνιδιού μαγειρικής αλλά και τον... Sanders.

Ο διάσημος σεφ πήρε την φωτογραφία από το promo για το 5ο κύκο του MasterChef στο οποίο είναι όλοι οι σεφ δεμένοι σε καρέκλες και τρώνε και έκανε photoshop τον πολιτικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ