3 vintage video για το Σαββατοκύριακο: 16 χρονών ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, 13 ετών ο Ρίκι Μάρτιν & η πρώτη συνέντευξη του Justin Bieber

Ξεκίνησαν την καριέρα τους πολύ μικροί!

Τρεις μεγάλοι celebrities όταν έκαναν ακόμα τα πρώτα τους βήματα. Δείτε τον 16χρονο τότε Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον 13χρονο Ρίκι Μάρτιν και φυσικά την πρώτη συνέντευξη του Justin Bieber.

Τρια τρανταχτά ονόματα με μεγάλη καριέρα έχουν μεταξύ τους κάτι κοινό. Όπως και άλλοι διάσημοι συνάδελφοί τους ξεκίνησαν και αυτοί την καριέρα τους σε αρκετά μικρή ηλικία.


Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήθελε από μικρός να γίνει ηθοποιός, ενώ ο Ρίκι Μάρτιν ξεκίνησε από πολύ νωρίς να τραγουδάει. Τι ίδιο βλεβαια ισχύει και για τον Justin Bieber που ήταν επίσης ανήλικος όταν πρωτοεμφανίστηκε.

Καθώς λοιπόν είμαστε στα μέσα του Σαββάτου και έχουμε μπροστά μας και μια Κυριακή, σας συγκεντρώσαμε συνεντεύξεις των συγκεκριμένων αντρών από όταν είχαν πρωτοξεκινήσει την καριέρα τους και ήταν ακόμα παιδιά.

Η πρώτη συνέντευξη του Justin Bieber

Ο τραγουδιστής που είναι πλέον 26 χρονών και παντρεμένος με την Hailey Bieber έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή 100 Huntley Street, με την μητέρα του να μιλάει κυρίως αφού αυτός ήταν ακόμα πιτσιρίκι.

Η ίδια εξηγεί στην δημοσιογράφο πως ξεκίνησε να κάνει βίντεο μέσω Youtube που τον οδήγησαν και προς το τραγούδι.

Η Oprah με τον 13χρονο Ρίκι Μάρτιν

Ο Λατίνος τραγουδιστής είχε μιλήσει στην Oprah Winfrey πριν χρόνια όταν εκείνος ήταν 13 μόνο χρονών!

Ο 49χρονος Πορτορικανός σταρ είχε κλέψει τις καρδιές των γυναικών στα 90ς με τον ίδιο να αποκαλύπτεο χρόνια μετά ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Η πρώτη συνέντευξη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο 16χρονος τότε ηθοποιός μίλησε στο ET όταν ήταν ακόμα 16 χρονών και έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

Αξιολάτρευτος και με λίγο τρακ ο ηθοποιός εξηγεί τι συμβαίνει στην ταινία που παίζει, όταν κάποια στιγμή κάποιο μέλος της οικογένειας του τον διακόπτει κάνοντας ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ