Vintage pic: Ο Φρέντυ Γερμανός μαζί με την Μαρία Ιωαννίδου - Η γνωριμία με αφορμή τα ζώδια, o χωρισμός για τα μίνι φουστάνια!

Είχαν κάνει ένα διάλειμμα!

Ο Φρέντυ Γερμανός  και η Μαρία Ιωαννίδου σε μια vintage φωτογραφία. Μια σχέση που ξεκίνησε με αφορμή τα ζώδια, ένας μίνι χωρισμός και ένας έρωτας μεγάλος!

Η χορεύτρια και ηθοποιός γνώρισε τον γνωστό δημοσιογράφο στην εκπομπή «Αλάτι και Πιπέρι» την οποία και παρουσίαζε.

Εκείνη ήταν μόλις 18 χρονών τότε ωστόσο το ζευγάρι ερωτεύτηκε παντρεύτηκε και έμεινε μαζί μέχρι και το 1999, οπότε και έφυγε από την ζωή ο Φρέντυ Γερμανός.

Τώρα στην σελίδα vintage greece στο Instagram βρήκαμε μια παλιά τους φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να κάθονται μαζί σε έναν καναπέ.

Η Μαρία Ιωαννίδου έχει γύρει προς το μέρος του κρατώντας του το πόδι, ενώ έχει το βλέμμα της στραμμένο προς την άλλη μεριά χαμογελώντας.

Φορά ένα λευκό πουλόβερ και μαύρο κολάν ενώ δίπλα της είναι καθισμένος ο δημοσιογράφος, με λευκό πουκάμισο και γιλέκο. 

Η γνωριμία με αφορμή τα ζώδια και ένας μικρός χωρισμός για τα μίνι φουστάνια

Ο δημοσιογράφος είχε καλέσει τότε στην εκπομπή του Κριούς - καλλιτέχνες και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η όμορφη χορεύτρια. Μετά το πέρας της εκπομπής κάλεσε λοιπόν την Ιωαννίδου να δει το μοντάζ και κάπου εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς τους.

Η ίδια είχε αποκαλύψει ωστόσο μιλώντας στο The 2night show πριν μερικά χρόνια, ότι είχαν έναν μικρό χωρισμό ή καλύτερα ένα διάλειμμα στο παρελθόν και είχε γίνει με αφορμή τα... μίνι!

«Ένα διάστημα κάναμε ένα διάλειμμα με τον Φρέντυ που εγώ φταίω πάλι και εκεί. Ήταν ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Ήταν ένας χωρισμός που μαθεύτηκε εκείνη την εποχή. Είχε γίνει πολύ σούσουρο. Και φταίω εγώ. Ήμουν ανέμελο παιδί. Κάποιες στιγμές το τραβούσα πολύ. Δεν υπήρχε άλλος άντρας ή άλλη γυναίκα. Είχα κουράσει λιγάκι τον Γερμανό» είχε πει τότε η Μαρία Ιωαννίδου προσθέτοντας ότι:

«Ήθελε να κόψω τα μίνι. Πίστευε πολύ σε εμένα και στην καριέρα και στην πορεία μου και μου έλεγε: «Αν φοράς μίνι, αν ντύνεσαι τολμηρά, αν δεν προβάλεις τον εαυτό σου, αυτό που είσαι που κάθεσαι μέσα και δεν ξέρουν ποιος είναι ο κουλτουριάρης της οικογένειας και δεν το προβάλεις, που είσαι εσύ για να σου δώσουν καλύτερους ρόλους, για να σε πάρουν στα σοβαρά.» Και θύμωνε μαζί μου. Ήταν οι μόνοι θυμοί που είχαμε στο σπίτι, δεν τσακωνόμασταν ποτέ».

 

Μου λέει ο Φρέντυ Γερμανός: «Κάνουμε ένα διάλειμμα;».

Του λέω «Υπάρχει άλλη;»,

«Καμία, μόνο εσύ θα είσαι»,

«Θες διαζύγιο;»,

«Ποτέ δεν θα πάρω διαζύγιο από εσένα, αλλά πάρε τη βαλίτσα σου και φύγε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ