Adele - Simon Konecki: Παίρνουν και επίσημα διαζύγιο μετά από 2 χρόνια - Ο ράπερ Skepta έχει «κλέψει» την καρδιά της τραγουδίστριας

Ήρθαν σε συμφωνία

Διαζύγιο και επίσημα παίρνουν η Adele και ο  Simon Konecki που ζουν χωριστά ήδη δυο χρόνια τώρα. Το ζευγάρι ήρθε σε διακανονισμό, ενώ η τραγουδίστρια φέρεται τώρα να έχει νέα σχέση.

Ήδη από το Σεπτέμβριο του 2019 η Adele και ο Simon Konecki είχαν ανακοινώσει ότι δίνουν τέλος στην σχέση τους η οποία ξεκίνησε το 2011.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Το 2012 η 32χρονη τραγουδίστρια και ο 46χρονος Konecki υποδέχτηκαν στον κόσμο το μωράκι τους, τον 8χρονο πλέον Angelo, ενώ το 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε με την Adele ανα ανεβάζει μια σχετική φωτογραφία στα social media, κάνοντας γνωστή και την είδηση.

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, σύμφωνα και με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι ήρθε σε συμφωνία αναφορικά με το διαζύγιό του το οποίο και αναμένεται να βγει σύντομα.

Η Adele και ο ράπερ Skepta

Δημοσιεύματα θέλουν τώρα την Adele να έχει σχέση με τον ράπερ Skepta, ωστόσο η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Μάλιστα σε ανάρτηση που έκανε τον Οκτώβριο του 2020 έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ της ότι: «Επιστρέφω τώρα στη σπηλιά μου για να γίνω ξανά η (μόνη) κυρία με τις γάτες η οποία είμαι!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Ωστόσο πηγή προσκείμενη στην τραγουδίστρια ανέφερε στο people.com ότι οι δυο τους παιρνούν καλά και πως τα πράγματα έχουν αρχίσει «να ανάβουν».

Όπως σημείωνουν ακόμα πηγές η Adele και ο Skepta, είναι από την ίδια γειτονιά στο Λονδίνο ενώ έχουν και οι δύο μικρά παιδιά (ο ράπερ έχει μια κόρη 2 ετών), κάτι που τους έχει φέρει πιο κοντά.

Μάλιστα ο ράπερ είχε πει το 2016 για την τραγουδίστρια, που τους άφησε όλους άφωνους με την αλλαγή που έκανε στο σώμα της, ότι του στέλνει συνέχεια μηνύματα.

Οι δυο τους είναι φίλοι χρόνια τώρα ωστόσο οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω στην σχέση του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ