Βιασμός της 11χρονης αθλήτριας- Ο προπονητής προκαλεί : "Ήθελα να παντρευτούμε - έγινε πολλές φορές - κάναμε γιορτές μαζί " (βίντεο)

Σοκ και δέος.......

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι δηλώσεις  του προπονητή ιστιοπλοΐας τον οποίοι κατήγγειλε για βιασμό, ανήλικης τότε αθλήτριας η Σοφία Μπεκατώρου. 

Μιλώντας στην εκπομπή "Live News" στο Mega ο προπονητής αρνήθηκε το βιασμό και υποστήριξε ότι είχε σχέση με το 11χρονο κιορίτσι , με το οποίο όπως είπε επρόκειτο να παντρευτεί!

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη «βιασμός», γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε.

Κάναμε γιορτές μαζί και στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της.

Ήμουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάποια άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε, γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν.

Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα με τη θέλησή της, γιατί όντως θα ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ να προχωρήσω τη ζωή μου.

Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα, είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από εμένα δηλαδή, το ήθελε και έχω τραγικά στοιχεία ας πούμε να αποκαλύψω.

Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Και σε πληροφορώ ότι από μία φτωχή οικογένεια υπάρχει μια τεράστια ωριμότητα. Τα παιδιά που προέρχονται από μία πολύ φτωχή οικογένεια είναι τα πιο ώριμα.», είπε συγκεκριμένα ο προπονητής.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής Live News κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ο 38χρονος σήμερα  άνδρας, ο οποίος απολύθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο και πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση με το ανήλικο κορίτσι 

Σε ότι αφορά στην ηλικία που βρισκόταν το κορίτσι όταν σταμάτησε αυτή η σχέση να είναι πλατωνική  είπε:  «Αυτό δεν το θυμάμαι, πάντως δεν ήταν 11 χρονών, αυτό είναι… Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα. Ήταν μεγαλύτερη από 12, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Σίγουρα εγώ έβλεπα ένα κορίτσι που έχει τρελές βάσεις να κάνει οικογένεια ωραία και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρευόντουσαν έτσι μόνο. Δεν το έβλεπα κακό. Είχα επενδύσει πάνω σε αυτό το παιδί ότι μεγαλώνοντας όντως θα την παντρευτώ.»
 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» ο πατέρας του θύματος ήταν μέλος του σωματείου, που ανήκε το κορίτσι και ο προπονητής, και έθεσε θέμα αποπομπής του κατηγορούμενου στο ΔΣ του συλλόγου, όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ