Πέτρος Κωστόπουλος: Έχασα το σύμπαν, τη ζωή μου ολόκληρη, τα δύο σπίτια μου, τα λεφτά μου, με κατά συκοφάντησαν (βίντεο)

Πέτρος Κωστόπουλος εφ' όλης της ύλης....

Καλεσμένος ήταν χθες ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The Tonight Show. Ο επιχειρηματίας κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές από τις ερωτήσεις του παρουσιαστή που αφορούσαν την προσωπική του ζωή, την καριέρα του, αλλά και την πορεία του στο χώρο της τηλεόρασης. 

Ο πρώην εκδότης αναφέρθηκε με ειλικρίνεια σε όλα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα, έπειτα από το ταξίδι που έκανε στο Ντουμπάι, ενώ μίλησε για τα επαγγελματικά λάθη που έκανε, την Κατερίνα Λιόλιου, τη μάχη του με την κατάθλιψη και τα παιδιά του που είναι η ζωή του. 

«Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μην μεταφέρεις τον κορωνοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι. Έκανα 8 τεστ κορωνοϊού μέχρι να επιστρέψω στην Ελλάδα και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα. Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι», είπε για το ταξίδι του στο Ντουμπάι την Πρωτοχρονιά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

 

 

Κάνοντας έναν απολογισμό για την τελευταία δύσκολη δεκαετία ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε «Έκανα το κουνέλι δέκα χρόνια για δύο βασικούς λόγους. Ο ένας ήταν η κατάθλιψη», πρόσθεσε. «Με αφορμή το Ντουμπάι άρχισαν να με πυροβολούν χωρίς να ξέρουν, μόνο που πάτησαν σε μια νάρκη αυτή τη φορά και αποφάσισα να απαντήσω. Η κατάθλιψη σε κάνει να μην μπορείς να ανέβεις ούτε τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, δεν μπορείς να σκεφτείς και είσαι φοβισμένος».

«Το παραμυθάκι για μένα ξεκίνησε από πολιτικούς κύκλους του 2021. Ήταν ένας αντισυστημικός πόλεμος. Έγινε ένας πόλεμος έξι, εφτά χρόνια ο οποίος και εξέθετε ανθρώπους ανά πάσα στιγμή» εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Είμαι ο μοναδικός εκδότης που, όταν φαλίρισα, είχα απλήρωτους τους εργαζομένους μόνο τον τελευταίο μήνα των δεδουλευμένων τους. Αυτό το παίρνουν κάποιοι, το διαστρεβλώνουν και λένε πως χρωστάω. Μου χρωστούσαν 8 εκατομμύρια φέσι διαφημιστικές και εταιρείες που φαλίρισαν. Αν τα είχα, θα είχαν πληρωθεί όλοι. Εμένα δεν με λυπήθηκε κανένας».

 

 

 

«Έδωσα τα δυο σπίτια μου, τα λεφτά μου, λεηλάτησαν την εταιρεία μου πριν καν έρθει η διαδικασία πληρωμής και όλοι είπαν χωρίς να ψάξουν. Στην Ελλάδα υπήρχε ένας πόλεμος για 7 χρόνια. Ήμουν από τα θύματα αυτού του πολέμου», ανέφερε, ακόμα, στο βραδινό talk show. «Έχασα το σύμπαν, τη ζωή μου ολόκληρη. Η συκοφαντία έπαιξε πάνω μου έναν τρομακτικό ρόλο. Ήταν πολιτική εξόντωσης» για να συνεχίσει αναφερόμενος και στους ζάμπλουτους φίλους του: «Είχα ζάμπλουτους φίλους που εξαφανίστηκαν. Δεν έπαιρναν μετά ούτε τηλέφωνο. Κάποια στιγμή δεν με έπαιρνε κανένας τηλέφωνο».

Ο παρουσιάστής μίλησε για τα τρία του παιδιά τα οποία εχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού. Η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος είναι οι μεγάλες του αγάπες. Συγκκριμένα είπε: 

«Τα παιδιά μου κάνουν παρέα με συγκεκριμένες οικογένειες. Η κόρη μου τελείωσε το Μπέρκλει σε τρία χρόνια αντί για 4 γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για παραπάνω. Η κόρη μου άκουσε τον καθηγητή της να λέει για μένα τα καλύτερα και γύρισε ευτυχισμένη. Με το γιο μου κάνουμε γυμναστική, τρώμε και βλέπουμε ταινίες. Όπως κάθε γιος νομίζει ότι είμαι υπερήρωας. Η κακία δεν ακουμπάει τα παιδιά μας».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να ρωτήσει κάτι για την πρώην σύζυγό του με τον Πέτρο Κωστόπουλο να σχολιάζει: «Δεν μπορεί να έρχεσαι με το μικρόφωνο και να ρωτάς για κάποιον που έχει κάνει άλλη οικογένεια».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ