Νίκος Μουτσινάς - Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης - Η επιθυμία του παρουσιαστή να υιοθετήσει ένα παιδί (φωτό - βίντεο)

Η πολύχρονη φιλία τους απέκτησε πια και οικογενειακή υπόσταση. 

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και σίγουρα μας άφησαν με το στόμα ανοικτό, με αυτή τους την κίνηση. 

Η πολύχρονη φιλία του παρουσιαστή της εκπομπής του ΣΚΑΪ Καλό Μεσημεράκι με τη μελαχρινή συνάδελφό του προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκτώντας πλέον οικογενειακή υπόσταση.

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι”.

 

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαίρη και ο Νίκος είναι φίλοι πολλά χρόνια τώρα, ενώ πάνω απ΄ όλα σέβονται και εκτιμούν ο ένας τον άλλον. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το σενάριο που φαντάζει πιθανό έχει να κάνει με την διαδικασία υιοθεσίας παιδιού που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Μουτσινάς. Εξάλλου ο παρουσιαστής έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

 

 

 

Η επιθυμία του Νίκου Μουτσινά να υιοθετήσει ένα παιδάκι

Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO, παραδέχθηκε δημοσίως πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί, αναφερόμενος μάλιστα στις προφανείς δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια και πόσο μάλιστα ενός άνδρα στην υιοθεσία ενός παιδιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ