Ναταλί & Αλέν Ντελόν: Ο μεγάλος έρωτας & το θυελλώδες διαζύγιο - Η συναρπαστική ιστορία αγάπης σε 19 σπάνιες φώτο

Η Ναταλί Ντελόν έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 

Η Nathalie Delon πέθανε την Πέμπτη, σε ηλικία 79 ετών. «Η μητέρα μου πέθανε σήμερα το πρωί στις 11:00 στο Παρίσι, περιτριγυρισμένη από τους συγγενείς της. Πέθανε από γρήγορο καρκίνο ", δήλωσε ο γιος της Άντονι στο AFP.

 

 

Στα μάτια του κοινού η Γαλλίδα ηθοποιός θα είναι πάντα η η Jane, η μοναδική σύζυγος του Αλέν Ντελόν και  συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Ο Σαμουράι» του Ζαν-Πιερ Μελβίλ. 

Ισπανικής καταγωγής, η Φρανσίν Κανοβά γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1941 στην Ούτζντα, στο Μαρόκο, τότε προτεκτοράτο της Γαλλίας. Έφθασε στο Παρίσι το 1962, αφότου εγκατέλειψε τον πρώτο της σύζυγο, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

Η νεαρή 21χρονη κοπέλα με τα πράσινα μάτια, έπεσε τυχαία πάνω στον Αλέν Ντελόν, ανερχόμενο αστέρι τότε, και αρραβωνιασμένο με τη Ρόμι Σνάιντερ, μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Παρίσι.

Ένα παράνομο πάθος ακολουθεί προτού ο Ντελόν αφήσει τη Ρόμι για να παντρευτεί  με πλήρη μυστικότητα τη Ναταλί τον Αύγουστο του 1964.

 

 

Το ζευγάρι επιβιβάστηκε αμέσως στο πλοίο "Γαλλία"  για το μήνα του μέλιτος και εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες, όπου η Ναταλί γέννησε τον γιο τους Άντονι ένα μήνα αργότερα.

Το "φάντασμα" της Ρόμι Σνάιντερ εξακολουθούσε να πλανιέται πάνω από τον έρωτα τους. "Δεν μου μιλούσε ποτέ γι' αυτή , αλλά από καιρό σε καιρό βλεπα μια σκιά θλίψης στα μάτια του. Νομίζω ότι οφειλόταν σε εκείνη", είχε δηλώσει η Ναταλί Ντελόν μιλώντας στην Paris Match. 

Πολύ γρήγορα η ατμόσφαιρα στην υπέροχη βίλα τους στις παρυφές του Χόλιγουντ έγινε εκρηκτική. Η Ναταλί μισούσε τις εφήμερες κατακτήσεις του συζύγου της.

Στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Σαμουράι» η κατάσταση μεταξύ τους ήταν τρομακτική.

 

 

Το διαζύγιό τους εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του 1969. 

Ωστόσο το ζευγάρι θα διατηρήσει καλές σχέσεις περισσότερο για χάρη του γιου τους Άντονι.

Για τον μεγάλο της έρωτα με τον Αλέν Ντελόν η Ναταλί μίλησε στην Paris Match το 2018 με την ευκαιρία του ειδικού τεύχους - αφιερώματος στον Αλέν Ντελόν. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ