Αργύρης Πανταζάρας: Ο ''Τάκαρος'' από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για όλα - ''Απεχθάνομαι τον χαρακτήρα μου στην σειρά'' (βίντεο)

Τι είπε για τα μελλοντικά του σχέδια να πάει στην Αφιρκή για να προσφέρει! 

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένας ηθοποιός που έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από το ρόλο του ''Τάκη'' στις Άγριες Μέλισσες. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The Tonight Show και μίλησε για όλους και για όλα.

 

 

Μίλησε για το ρόλο του στην πολυαγαπημένη σειρά, για το τι σημαίνει να είσαι ηθοποιός αλλά και για την προσωπική του ζωή. 

 

 

 

 

"Είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος για εμένα. Δεν έχει ρίζες, οπότε έτσι έχει μάθει να επιβιώνει, επίσης στο Διαφάνι δεν είναι κανένας καλός άνθρωπος. Είναι μια διαρκής μάχη. Τον ρόλο τον αντιμετώπισα σαν μπαλαντέρ, είναι εισβολέας, μπαίνει στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Απλώνει μπαρούτι σε όλη την πλατεία" λέει ο Αργύρης Πανταζάρας και συμπληρώνει για το ρόλο "Έβλεπα πάντα μια κλισέ αντιμετώπιση σε ρόλους σαν του Τάκη. Εγώ ήθελα να τον κάνω με τη δική μου αισθητική".

 

 

 

Κι όμως ο Αργύρης Πανταζάρας απεχθάνεται μερικές φορές τον ρόλο του. "Τον απεχθάνομαι τον Τάκη. Έκανα μια σκηνή που μιλούσα τόσο άσχημα στη Δρόσω που πραγματικά εγώ δεν με άντεξα, έσπαγα μέσα μου. Λέω πως μιλάω έτσι σε άνθρωπο;".

 

 

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά για τη δουλειά του: «Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης. Όσο πιο ευαίσθητος είσαι σε αυτή τη δουλειά τόσο πλουτίζεις τον κόσμο με τις ερμηνείες σου. Έχω άγχος για τη σκηνή που έχω κάθε φορά.»!

 

 

 

Και τόνισε: «Είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος. Έχω ανάγκη τους γύρω μου. Όταν θα πάψουν οι φίλοι μου να μου λένε την αλήθεια τότε θα πάψουν να είναι φίλοι μου. Είμαστε γεννημένοι πλεονέκτες. Ίσως αυτή η χρονιά με το καμπανάκι που χτύπησε σε όλο τον πλανήτη με έκανε να ζω τη στιγμή.

Για την προσωπική του ζωή είπε: 

 Είμαι σε μια περίοδο αναθεώρησης στα προσωπικά μου. Βλέπεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσει ο εαυτός μας σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Το 2020 πέταξα από πάνω μου την πηγαία θλίψη” Θα ήθελα να παω στην Αφρική να προσφέρω. Έχουμε πάρει τόση αγάπη και έχω τη ανάγκη να προσφέρω με πράξεις. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ