Συγκλονίζει η Μαίρη Συνατσάκη: ''Έχω πέσει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης'' - Την πρώτη φορά ήμουν 7 ετών (βίντεο)

Αποκάλυψε ότι το πρώτο περιστατικό της συνέβη όταν ήταν 7 ετών.

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει από την ημέρα που μίλησε η Σοφία Μπεκατώρου, Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν από αρκετά χρόνια από παράγοντα του αθλητισμού. 

Έκτοτε πολλές γυναίκες από το χώρο του αθλητισμού, της τηλεόρασης και της σόουμπιζ έχουν και έχουν μιλήσει για τις δικές τους ταρυματικές εμπειρίες... 

Μια από αυτές είναι και η Μαίρη Συνατσάκη. Η Μαίρη εξομολογήθηκε σε βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube ότι έχει πέσει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μίλησε για όλους αυτούς τους λόγους που κάνουν μία γυναίκα να μην μπορεί να μιλήσει εύκολα. 

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός ανέφερε πως οι δυο πρώτες φορές που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση συνέβησαν όταν ήταν ακόμη ανήλικη, κάτι που θυμήθηκε -όπως εξηγεί- ως εκλάμψεις σε μια ψυχολογική συνεδρία, ενώ η τελευταία φορά ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη.

 

"Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό, αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, ότι δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω", δήλωσε.

Ενώ συμπλήρωσε: "Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει και μιλάγαμε για αυτά τα πράγματα και το θυμήθηκα τότε", είπε χαρακτηριστικά.

"Το τελευταίο περιστατικό που μου συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω", είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ