Η Tiffany Trump αρραβωνιάστηκε τον Γαλλολιβανέζο πάμπλουτο νεότερό της Michael Boulos: Η γνωριμία σε μπαρ στη Μύκονο, οι μετοχές στην Folli Follie (φωτό)

Ποιος είναι ο μέλλοντας γαμπρός του Donald Trump;

Τον αγαπημένο της και πάμπλουτο Michael Boulos αρραβωνιάστηκε η μικρή κόρη του Donald Trump, Tiffany. Μάλιστα το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία τους μέσα από τον Λευκό Οίκο.

Η Tiffany Trump και ο Michael Boulos γνωρίστηκαν το 2018 στο κλαμπ της ηθοποιού Lindsay lohan στην Μύκονο .

«Η Tίφανι είναι χαρούμενη που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση της κρυφή από τον κόσμο. Τον παρουσίασε ήδη στην οικογένειά της, την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο Μάικλ είναι ένας πολύ ευφυής νεαρός άνδρας από μια σπουδαία οικογένεια» είχε πει τότε πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι, αναφορικά με την γνωριμία τους στο νησί των Ανέμων.

Μάλιστα επέλεξαν να ανακοινώσουν την ευχάριστη είδηση την τελευταία ημέρα του Donald Trump στο Λευκό Οίκο, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν μεγάλη τιμή που κατάφερα να γιορτάσω πολλά σημαντικά γεγονότα και ιστορικές στιγμές, να δημιουργήσω μνήμες εδώ στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, με την πιο σημαντική εξ' αυτών, ο αρραβώνας μου με τον αγαπημένο μου Μάικλ » έγραψε στην ανάρτηση που έκανε, ενώ ο Michael Boulos έγραψε κάτω από την εικόνα «Σαγαπώ αγάπη μου».

Μάλιστα στην φωτογραφία που ανέβηκε φαίνεται και το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που έδωσε ο Boulos στην κόρη του Donald Trump.

Η 27χρονη Tiffany είναι η κόρη που απέκτησε ο Donald Trump με τη πρώην σύζυγό του Marla Maples και τώρα αναμένεται να γίνει γυναίκα του εκατομμυριούχου Michael Boulos, ο οποίος είναι μόλις 23 ετών.

Ποιος είναι όμως ο Michael Boulos

Γόνος πλούσιας οικογενείας και με καταγωγή από την Γαλλία, ο Boulos γεννήθηκε στο Λίβανο και μετακόμσε σε νεαρή ηλικία στην Νιγηρία, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της οικογένειάς του.

Στη συνέχεια πήγε στην Αμερική οπού και έκανε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο Regents, ενώ έκανε και μεταπτυχιακό πάνω στα οικονομικά στο Πανεπιστήμιου City του Λονδίνου.

Ο πατέρας του μέλλοντα συζύγου της Tiffany Trump είναι δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπιχειρηματίας, με τον ίδιο να έχει μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρία με έδρα την Νιγηρία.

Μάλιστα εκτομάται ότι ο Michael Bounos που είναι τώρα κληρονόμος της Boulos Enterprises, αξίζει αυτή τη στιγμή περίπου 20 εκατομμύρια δολαρια, με τον ίδιο να έχει κάνει το 2020 συνεργασία αξίας 532 εκατομμυρίων με την διάσημη μάρκα κοσμημάτων Folli Follie.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ