Η Isabella Rossellini έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό - «Τώρα κλαίω βλέποντας τους νεκρούς του covid στην Ουάσιγκτον...» (φωτό)

«Οι σκέψεις μου και οι πρσευχές μου είναι με όσους όσους έχουν χάσει κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο»

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Ιταλίδα ηθοποιός Isabella Rossellini η οποία ανάρτησε και σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 68χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία στην σελίδα της στο Instagram στην οποία μας δείχνει ότι εμβολιάστηκε κατά του covid.

Παράλληλα συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα σύντομο κείμενο στο οποί αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έκλαψε για τα θύματα της πανδημίας στην Αμερική.

«Έγινε η πρώτη δόση του εμβολίου για τον covid. Σήμερα έβαλα τα κλάματα βλέποντας στην τηλεόραση τον φόρο τιμής για τα θύματα του covid. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με τις οικογένειες που έχουν χάσει κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο» έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Recount (@therecount)

Σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ πάνω από 400.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους από τον κροωνοϊό, ενώ ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συνοδευόμενος από την σύζυγό του Τζιλ και την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις απέδωσαν φόρο τιμής στα θύματα της πανδημίας, με μια μικρή τελετή που έγινε μπροστά από το μνημείο του Λίνκολν στην Ουάσιγκτον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ