Άγριες Μέλισσες: Ποιος θα θυσιαστεί για να σώσει την Ελένη - Ο Δούκας & η Μυρσίνη ΄΄δίνουν'' τον Σέργιο στην Δρόσω

Δραματικές στιγμές για την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες με απρόβλεπτες εξελίξεις....

Συνταρρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες στα επεισόδια που έρχονται. Ποιος θα θυσιαστεί για να σώσει την πολύπαθη Ελένη από τη φυλακή; Όχι, δεν είναι αυτός που νομίζετε...

Ο Μάνος Βόσκαρης πρόκειται να φτάσει τον στόχο του και η Ελένη θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου στις Άγριες Μέλισσες. Όμως, αυτή τη φορά, ένα πρόσωπο από το Διαφάνι θα θυσιαστεί για να την σώσει.

 

 

 

 

Η Ελένη προχωρά σε καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες του στον Αλέξη Γραμματικό. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας με τον Βόσκαρη. Ωστόσο, ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος στο μαρτύριό τους.

Η καταγγελία της Ελένης και η απάντηση του Βόσκαρη

Η καταγγελία της Ελένης φτάνει στα σωστά χέρια, με αποτέλεσμα ο Βόσκαρης να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο, που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης για όσα πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους στις Άγριες Μέλισσες.

 

 

Κι ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος ψάχνουν να βρουν και άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Μάνου, εκείνος καταφέρνει και βρίσκει κάποια στοιχεία και εμπλέκει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά. Η μεγάλη αδελφή Σταμίρη είναι για ακόμα μια φορά αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου. Η Δρόσω και η Ασημίνα παραμερίζουν τις διαφορές τους και στέκονται στο πλευρό της αδελφής τους.

Είναι ο Νέστορας, όμως, το πρόσωπο από τις Άγριες Μέλισσες που αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να την σώσει. Δεν μπορεί να δεχτεί πως η Ελένη θα μπει και πάλι στη φυλακή για μία υπόθεση που δεν γνώριζε και στην οποία δεν εμπλέκεται και δίνει μια διαφορετική κατάθεση.

Δούκας και Μυρσίνη "δίνουν" τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV24, ο Τάκης θα αποκαλύψει στον Δούκα Σεβαστό ότι ο μικρός Σέργιος δεν είναι παιδί της Ασημίνας, αλλά της Δρόσως και του Νικηφόρου.

 

 

 

 

 

 

Ο Δούκας θα σοκαριστεί και η αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια, ενώ ο Κωνσταντής θα "ρίξει" κι άλλο λάδι στη φωτιά υπερασπιζόμενος τη Δρόσω και προκαλώντας την οργή των γονιών του, την ίδια στιγμή που η Ασημίνα θα εξαφανιστεί μαζί με τον μικρό Σέργιο και τον Μπάμπη, για να μην της πάρουν το παιδί της.

Τότε, η Δρόσω θα διαπραγματευτεί τη σχέση της με το παιδί της μαζί με τους Σεβαστούς, εκβιάζοντάς τους πως θα αποκαλύψει σε όλο το Διαφάνι ότι εκείνη είναι η μητέρα του. Προκειμένου να μη γίνει σκάνδαλο στο χωριό, ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν να "δώσουν" στη Δρόσω τον μικρό Σέργιο και να περνά χρόνο μαζί του όποτε θέλει, ερήμην της Ασημίνας.

Τι θα δούμε σήμερα

 

 

 

Το Πρωινό δείχνει αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα. Επίσης έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ