O Σπύρος Σούλης μας προτείνει: 7+1 πρωτότυπα χειμερινά Tips διακόσμησης με φυτά

Δείτε όλα τα tips... 

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ στη διακόσμηση του σπιτιού χειμώνα-καλοκαίρι. Σήμερα θα σας δείξουμε υπέροχες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε την πρασινάδα μέσα στο σπίτι σας με τους πιο όμορφους και δημιουργικούς τρόπους.

Βγάλτε σε κοινή θέα τα βάζα σας Μπουκάλια, βαζάκια, ποτήρια σε παρόμοιες αποχρώσεις μπορεί να χρησιμεύσουν και στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Προσθέστε τα όλα μαζί σε μια γωνία και τοποθετήστε λίγη πρασινάδα για να τους δώσετε χρώμα και ζωντάνια.

Διακοσμήστε εναλλακτικά με τσαγιερά, πιατικά αλλά και ποτήρια, βάζα και φλυτζάνια σε παρόμοιο σχέδιο.

Διακοσμήστε εναλλακτικά με όμορφα μπουκάλια, πιατικά αλλά και ποτήρια, βάζα και φλιτζάνια σε παρόμοια σχέδια και χρώματα.

Φτιάξτε ένα μονοπάτι πρασινάδας στη σκάλα σας Αν το σπίτι σας διαθέτει εσωτερική σκάλα τότε μπορείτε να τη διακοσμήσετε με όμορφα γλαστράκια πρασινάδας. Θα δώσουν μια όμορφη διακοσμητική πινελιά στη σκάλα σας και επιπλέον θα προσθέσουν όμορφη μυρωδιά σε όλο τον χώρο.

Φτιάξτε ένα όμορφο μονοπάτι πρασινάδας πάνω στη σκάλα σας.

Φτιάξτε ένα όμορφο μονοπάτι πρασινάδας πάνω στη σκάλα σας.

Ντύστε το τραπέζι σας Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και τα επίσημα τραπέζια για φίλους και συγγενείς πληθαίνουν, μπορείτε να στολίσετε το τραπέζι σας με πρασινάδα ώστε να του δώσετε μια πιο ιδιαίτερη πινελιά διακόσμησης. Μπορείτε να βάλετε φύλλα ευκάλυπτου ή κάποιο άλλο πράσινο φυτό ή βότανο που σας αρέσει.

Στολίστε το τραπέζι σας με πρασινάδα για να του δώσετε πιο γεμάτη και ζεστή όψη.

Στολίστε το τραπέζι σας με πρασινάδα για να του δώσετε πιο γεμάτη και ζεστή όψη.

Διακοσμήστε τα πιάτα στο τραπέζι σας Μια επίσης όμορφη ιδέα διακόσμησης είναι να προσθέσετε λίγη πρασινάδα μπροστά από κάθε πιάτο. Δέστε όμορφα μια πετσέτα με λίγο σχοινί ή με κορδέλα και περάστε από μέσα μερικά φύλλα για να δώσετε ρουστίκ πινελιά στη διακόσμηση του τραπεζιού σας.

Δε΄θτε τι όμορφη δείχνει αυτή η διακόσμηση πάνω στο πιάτο. Και είναι τόσο απλή!

Δείτε τι όμορφη δείχνει αυτή η διακόσμηση πάνω στο πιάτο. Και είναι τόσο απλή!

Μπορείτε επίσης αντί για τα πιάτα, να διακοσμήσετε ποτήρια σαμπάνιας. Γεμίστε τα μέχρι τη μέση με νερό και τοποθετήστε στο εσωτερικό τους από ένα κλαδάκι με φύλλα.

Διακοσμήστε εναλλακτικά τα ποτήρια της σαμπάνιας.

Διακοσμήστε εναλλακτικά τα ποτήρια της σαμπάνιας.

Χρησιμοποιήστε πρασινάδα για διακόσμηση τοίχου Κρεμάστε ένα πλατύ φύλλο στον τοίχο σας και κρεμάστε πάνω του κάρτες, χριστουγεννιάτικες μπάλες ή ό,τι άλλο θέλετε.

Κρεαμάστε ένα πλατύ κλαδί ελάτου στον τοίχο και διακοσμήστε το με μπάλες, κάρτες, φωτογραφίες ή ό,τι άλλο θέλετε.

Κρεαμάστε ένα πλατύ κλαδί ελάτου στον τοίχο και διακοσμήστε το με μπάλες, κάρτες, φωτογραφίες ή ό,τι άλλο θέλετε.

Ντύστε το φωτιστικό σας Μπορείτε επίσης να ντύσετε το φωτιστικό σας με ένα στεφάνι από γκι. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να φιλάτε συνεχώς τους αγαπημένους σας κάθε φορά που βρίσκονται από κάτω του.

Βάλτε γκι στο φωτιστικό σας!

Βάλτε γκι ή ένα στεφάνι έλατου στο φωτιστικό σας!

Φτιάξτε όμορφα κεριά Πάρτε ένα παλιό άδειο βάζο και τοποθετήστε στο εσωτερικό του πρασινάδα. Λίγο πριν την επιφάνεια του βάζου, βάλτε μερικά cranberries και ένα ρεσό. Ανάψτε το κεράκι σας και διακοσμήστε με αυτό το σαλόνι ή το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Φτιάξτε όμορφα κεριά με έλατο, cranberries και ρεσό.

Φτιάξτε όμορφα κεριά με έλατο, cranberries και ρεσό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ