Ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε εκ βαθέων εξομολόγηση: Η κατάθλιψη, το Άγιον Όρος & η ασκητική ζωή - Περπάτημα σε σπασμένα γυαλιά & ο έρωτας για την Άννα Δημητρίεβιτς (βίντεο)

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μιλά για την κατάθλιψη και περπατά σε σπασμένα γυαλιά... 

 

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο διάσημος ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ Tik Talk. 

Ο ηθοποιός μίλησε για τις μεγάλες και ριζικές αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια. 

 

 

Aναφέρθηκε στην κατάθλιψη που είχε επί οκτώ χρόνια λόγω ενός δύσκολου χωρισμού. Το ξεπέρασε χάρη σε ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος, ενώ σήμερα ζει κοντά στη φύση.

 

 

Ο ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων για τη γυναίκα του, Άννα Δημητρίεβιτς: «Η γυναίκα μου έκανε μόντελινγκ. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα. Δούλευε στο Μιλάνο και ήρθε στην Ελλάδα. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σήριαλ του Μανούσου Μανουσάκη «Για την Άννα». Όταν έφτασε η συζήτηση στην ομορφιά της μου είπε μια θεϊκή ατάκα και κατάλαβα πως υπάρχει μια διαφορά με τις προηγούμενες ωραίες που είχα γνωρίσει. Μου είπε «Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, μου την έδωσε ο Θεός. Από κει και πέρα τι κάνω». Δεν τελειώνουν όλα στην ομορφιά. Εκεί αρχίζουν.»

 

 

 

Η οικονομική κρίση και η ασκητική ζωή

Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι. Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση.

 

 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έδειξε στον Αντώνη Σρόιτερ ένα τρόπο να ξεπεράσει τους φόβους του, περπατώντας σε σπασμένα γυαλιά. 

"Οι φίλοι μου λένε μοναχό. Μέχρι τις οχτώ έχω ξυπνήσει, περπατάω ξυπόλυτος και έξω στη φύση, γιατί είναι κάτι που τα τελευταία χρονια που εφαρμόζω και η ενέργεια που παίρνω από τη γη και η αποβολή τοξινών με κρατάει υγιή".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ