Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μια γεμάτη μέρα μας περιμένει σήμερα - Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο, μας επιτρέπει να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Μια γεμάτη και καθόλου βαρετή μέρα ξημερώνει στον γαλάζιο πλανήτη μας με την Σελήνη να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της στον Κριό, κάνοντας μας λίγο πιο βιαστικούς και λίγο πιο απρόσεκτους ή παρορμητικούς στην επικοινωνία μας. Ευτυχώς ένα βοηθητικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο, μας επιτρέπει να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας και να μιλήσουμε από «καρδιάς» για όσα μας απασχολούν.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση ή μια αίσθηση επείγοντος. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18/2, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς, αλλά και στους στόχους σας. Αυτή η θέση είναι πιο αποδοτική αν συμπράξετε μαζί με άλλους, θέτοντας κοινούς στόχους. Ευνοείται ακόμη η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φτιάξτε τη δική σας ομάδα, ενεργοποιηθείτε περισσότερο σε κοινωνικά θέματα, ξεκινήστε ένα hashtag για να υπερασπιστείτε κάποια ιδέα ή να δώσετε, έστω κι έτσι, τον δικό σας αγώνα απέναντι σε μια αδικία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πιο κουρασμένη διάθεση και πολλή παρασκηνιακή δράση. Η Σελήνη στον Κριό, στο εξάγωνο που δημιουργεί με τον Ερμή στον Υδροχόο, από την μια αυξάνει τις προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην ξεσηκώσετε αντιδράσεις που δεν θέλετε. Σήμερα ο Ήλιος προχωρά στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18/2, επηρεάζοντας τον τομέα της καριέρας για εσάς και εστιάζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με απαιτήσεις σε πρακτικό επίπεδο και μεγαλύτερη πίεση από συνεργάτες, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Με το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη, θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας, αγαπητοί μου Δίδυμοι. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους, την απόδοση σας στη δουλειά. Βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο, κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ