Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα μαθαίνει ότι ο Μελέτης είναι αδελφός της - Η ώρα μηδέν για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε

Συνταρακτικές οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα... 

Στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε τι θα γίνει με την Δόμνα η οποία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. 

Η αγάπη της για τον Κωνσταντή είναι τόσο μεγάλη, που την στεναχωρήσει τόσο πολύ το γεγονός πως αυτός ακύρωσε τον γάμο για τα μάτια της Δρόσως. 

Τι θα δούμε τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του Γραμματικού και η σύγκρουση με την οικογένειά της είναι αναπόφευκτη. Η Σοφούλα αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη. Η Δρόσω περνάει μια υπέροχη μέρα στο πλάι του γιου της, όταν όμως η Ελένη πληροφορείται τον εκβιασμό του Τάκη προς την Ασημίνα, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του μια και καλή. Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξη, όταν αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό του.

Η Ελένη και ο Βόσκαρης έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου. Ποιος από τους δυο θα καταφέρει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή; Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας ενώ ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή. Θα καταφέρει ο Μελέτης κι ο Κωνσταντής να καλύψουν τα ίχνη τους;

Η Δόμνα θα μάθει την αλήθεια για τον Μελέτη

 

 

 

Ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό» έδωσε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς. H Δόμνα μαθαίνει ότι ο Μελέτης είναι αδελφός της. Σοκάρεται και θα πιεστεί έντονα - θα αντιδράσει όμως με απρόσμενο τρόπο. Όχι μόνο θα δεχτεί το γεγονός, αλλά θα θελήσει να δει τον Μελέτη από κοντά. Θα συναντηθούν και θα μιλήσουν σε μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές της φετινής σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ