Η πριγκίπισσα Claire του Βελγίου έγινε 46 ετών - Η κομψή κουνιάδα του βασιλιά Philippe, κόρη Βρετανού μεγαλοεπιχειρηματία (φωτό)

Είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Laurent!

46 χρονών έγινε η πριγκίπισσα Claire του Βελγίου με την βασίλισσα Mathilde να της εύχεται αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία. Η κουνιάδα του βασιλιά Philippe είναι κόρη Βρετανού μεγαλοεπιχειρηματία!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@royalsaddicted)

Η πριγκίπισσα Claire του Βελγίου γεννήθηκε σαν σήμερα (18 Ιανουρίου) το 1974 και από το 2003 είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Laurent, αδελφό του βασιλιά Philippe του Βελγίου.

Η ίδια ζει από όταν ήταν 3 ετών στο Βέλγιο, ωστόσο έχει ρίζες και από την Βρετανία καθώς ο πατέρας της, ο επιχειρηματίας Nicholas John Coombs έχει γεννηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

To 2003 η εντυπωσιακή γαλανομάτα πριγκίπισσα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της πρίγκιππα Laurent ο οποίος είναι ο δεύτερος γιος του βασιλιά  Albert II και της βασίλισας Paola του Βελγίου.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά,την πριγκίπισσα Louise, τον πρίγκιπα Aymeric και τον πρίγκιπα Nicolas.

Κομψή όπως πάντα είχε επιλέξει ένα νυφικό με δαντέλα στον λαιμό και μακριά ουρά. Παράλληλα φορούσε ένα μακρύ πέπλο, ενώ μια τιάρα στόλιζε τα μαλλιά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalsandfashion

Θέλοντας να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της η σύζυγος του βασιλιά Philippe και κουνιάδα της, βασίλισσα Mathilde μοιράστηκε στην επίσημη σελίδα της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

Σε αυτή βλέπουμε την βασίλισσα του Βελγίου να φορά ένα θαλασσί παλτό με μαύρες λεπτομέρειες στο πέτο, ενώ στο κεφάλι της έχει ένα γούνινο head piece για το κρύο.

Πλάι της στέκεται η πριγκίπισσα Claire η οποία φοράει ένα μαύρο παλτό με εκπληκτική γούνα στο πέτο και τα μανίκια. Η ίδια έχει συνδυάσει το σύνολό της με έναν μαύρο μπερέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ