Ο Νίκος Αλιάγας φωτογραφίζεται και φωτογραφίζει το χιονισμένο Παρίσι: «Λίγη ελαφρότητα...» (φωτό)

Τα πρώτα χιόνια του 2021

Ο Νίκος Αλιάγας από το χιονισμένο Παρίσι φωτογραφίζει και φωτογραφίζεται να περπατά προς τον πύργο του Άιφελ που έχει ντυθεί στα λευκά.

Αφοπλιστική είναι η ομορφιά του χιονισμένου τοπίου στο Παρίσι με τον Νίκο Αγιάγα να μας μεταφέρει για λίγο εκεί μέσα από την φωτογραφία που ανέρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και όπως και στην Ελλάδα έτσι και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις έχουν πέσει ήδη τα πρώτα χιόνια.

Έτσι λοιπόν ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια βόλτα στην Πόλη του Φωτός και μοιράστηκε με τους followers του δύο πανέμορφες εικόνες.

 

 

Ο Νίκος Αλιάγας αγαπάει τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες και έτσι δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει μερικές από τα πρώτα χιόνια του 2021.

Μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει πολλά ασπρόμαυρα στιγμιότυπα τα οποία έχει τραβήξει ο ίδιος και είναι υπέροχα.

 

 

Στην πρώτη λοιπόν φωτογραφία τον βλέπουμε να περπατά με μια μαύρη ομπρέλα προς τον πύργο του Άιφελ, ενώ η δεύτερη είναι ένα κοντινό πλάνο του ίδιου.

 

 

Σε αυτήν φορά ένα σκουφάκι και φυσικά το μπουφάν του, ενώ κρατά στα χέρια του την φτογραφική μηχανή.

Photo: Instagram/nikosaliagas

Πρόκειται ένα πολύ όμροφο στιγμιότυπο καθώς από πίσω του φαίνεται καθαρά το χιονισμένο τοπίο.

Ο ίδιος γράφει στο ποστ του: «Τα πρώτα χιόνια του 2021 στο Παρίσι. Λίγη ελαφρότητα...» θέλωντας να μας δείξει πόσο γαλήνιο και ήρεμο είναι το τοπίο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ