Ανοίγει κουτιά και κερδίζει λεφτά! 18χρονη έβγαλε 1 εκ δολάρια μέσα σε 2 μήνες, μέσω Snapchat και Tik Tok (φωτό & βίντεο)

Έχει πάνω 5.2 εκατομμύρια followes

Είναι 18 χρονών και έχει καταφέρει να βγάλει 1 εκατομμύριο δολάρια μέσα σε δύο μήνες. Η νεαρή Katie Feeney κάνει βίντεο στο Tik Tok και το Snapchat και έχει συγκεκντρώσει αμέτρητα likes.

Η Katie είναι από το Maryland των ΗΠΑ και πηγαίνει ακόμα στο σχολείο. Αυτό ωστόσο δεν την έχει εμποδίσει να ξεκινήσει μια καριέρα, αν θέλετε στα social media.

Ειδικότερα η νεαρή κοπέλα έχει πάνω 5.2 εκατομμύρια followes και 351.7 εκ likes στο Τικ Τοκ με τα βίντεό της να είναι ανάρπαστα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός αυτού ανεβάζει μικρά κλιπ και στο Snapchat από το οποίο, από τον Νοέμβριο μέχρι και τώρα, έχει κερδίσει 740.000 δολάρια!

Μιλώντας στους New York Times η 18χρονη είπε ότι τα social media και η επιτυχία που έχει κάνει έχουν αλλάξει πολύ την ζωή της, δίνοντάς της νέες ευκαιρίες.

«Τώρα μπορώ να πάω στο σχολείο της επιλογής μου... θα με πάρει κάποιο καιρό να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει» είπε χαρακτηριστικά η Katie.

Στο Snapchat έχει προτεθεί πλέον μια νέα εφαρμογή η οποία σου επιτρέπει να ανεβάσεις μικρά βίντεο και αυτό λόγω του συναγωνισμού με το Tik Tok που κάνει χαμό το τελευταίο διάστημα.

Έτσι δεν είναι λίγα τα νέα παιδιά που στρέφονται στα social media για να βγάλουν λεφτά. Σύμφωνα με την The Sun η Katie ανέφερε ακόμα ότι πιστεύει ότι τα λεφτά που κερδίζει κανείς είναι ένας από τους λόγους που πολλοί μαθητές στρέφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επιδιώκουν να γίνουν influencers.

Και αν αναρωτίεστε τι κάνει η Katie και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τόσους folllowers θα σας πούμε ότι.... ανοίγει κουτιά!

Στην ουσία αγοράζει προϊόντα τα οποία και δοκιμάζει δίνοντας μετά πληροφορίες για αυτά σε όοσυς την ακολουθούν.

Από ήδη για το σπίτι, μέχρι σίδερα για να κάνεις μπλούκλες στα μαλλιά και ισιωτικές τα έχει «εξετάσει» όλα!

Εκτός από αυτό κάνει βέβαια και άλλα βίντεα στα οποία δίνει συμβουλές και ιδέες ή μας δείχνει έξυπνα tricks.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ