Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η φωτογραφία από τον ονειρεμένο γάμο της ήταν η πιο δημοφιλής του βασιλικού Instagram το 2020 (φωτό)

Φορούσε ένα vintage νυφικό και μια διαμαντένια τιάρα!

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη συγκέντρωσε τα περισσότερα likes στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram το 2020.

Η φωτογραφία από τον παραμυθένιο της γάμο με τον Edoardo Mapelli Mozzi έχει πάνω από 1 εκατομμύριο likes στο Instagram. Στην ουσία πρόκειται για δύο φωτογραφίες οι οποίες έχουν ανέβει στο ίδιο ποστ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη χρονιά και οι εικόνες που τους βλέπουμε έξω από την εκκλησία του Chapel of All Saints στο Windsor ήταν μια από τις αγαπημένες των χρηστών του διαδικτύου.

Πρόκειται για μια πανέμορφη εικόνα στην οποία βλέπουμε την πριγκίπισσα μαζί με τον καλό της να στέκονται έξω από την εκκλησία.

Στα δεξιά βρίσκεται το ζευγάρι ενώ δεξιά βλέπουμε την βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τον πρίκγιπα Φίλιππο.

Η βασιλομήτωρ είχε ντυθεί στα γαλάζια με ένα παλτό και ασορτί καπέλο, ενώ η νύφη ήταν πολύ λαμπερή μέσα στο λευκό νυφικό της.

Στην δεύτερη εικόνα που ανέβηκε στο ποστ βλέπουμε την εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ να ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της, πάλι μπροστά από την εκκλησία.

Photo: Instagram/theroyalfamily/Benjamin Wheeler

Πρόκειται για μια μοναδική εικόνα καθώς το ζευγάρι ξεπροβάλλει από την πόρτα του ναού, η οποία είναι στολισμένη με πολλά λουλούδια.

Το vυφικό που είχε διαλλέξει να φορέσει ήταν ένα vintage φόρεμα του Norman Hartnell, ενώ τα μαλλιά της κοσμούσε μια διαμαντένια τιάρα που άνηκε στην βασίλισσα.

Πάνως ανάμεσα σε όλους τους βασιλικούς λογαριασμούς η πιο δημοφιλής φωτογραφία είναια υτή που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Σε αυτή βλέπουμε τον εγγονό της βασίλισσας να είναι μαζί με τα τρία του παιδιά, την πριγκίπισσα Charlotte και τους πρίγκιππες George και Louis.

Η συγκεκριμένη εικόνα συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια likes!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ