Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό, το πρωί της Δευτέρας, θα κάνει λίγο πιο εκρηκτικό το κλίμα στο ξεκίνημα της εβδομάδας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η ακριβείας όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό πραγματοποιείται τη νύχτα της Κυριακής προς τα ξημερώματα της Δευτέρας, για πρώτη φορά μετά από το 2014. Η μεταξύ τους συνάντηση θα συμβεί μόλις μια φορά και είναι σε κάθε περίπτωση η κυρίαρχη όψη όχι μόνο της Δευτέρας, αλλά και ολόκληρης της εβδομάδας.

Συνήθως αυτές οι συναντήσεις είναι δείκτες απρόσμενων ειδήσεων, ενώ μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, μια αίσθηση χάους και αναρχίας, αλλά και μπόλικη «τρέλα» σαν αυτή που είδαμε ως θεατές να συμβαίνει για πρώτη φορά στην Αμερική στο Καπιτώλιο. Η εβδομάδα αυτή θα μπορούσε να φέρει τον τίτλο «ο πόλεμος των ιδεολογιών», όπου αναφερόμαστε όμως σε ακραίες ιδεολογίες, είτε από την άκρα δεξιά είτε από την άκρα αριστερά.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με σας πρωταγωνιστές, καθώς η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της στάση και σας κάνει πιο ενεργητικούς και πιο μαχητικούς. Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, αφορά κυρίως στον οικονομικό σας τομέα αγαπητοί μου Κριοί. Ίσως θα πρέπει να βάλετε κάποια όρια στις υπερβολές, στα έξοδα, σε ό,τι φεύγει από την τσέπη σας, για να μπορείτε να υποστηρίξετε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Μπορεί στο παρελθόν να είχατε καλομάθει κάποια άτομα από το περιβάλλον σας υποστηρίζοντας τους οικονομικά, ίσως όμως πρέπει να δείτε πώς θα αλλάξει αυτό για να μην νιώθετε ότι στενεύεστε και σας δημιουργούνται ανασφάλειες. Γενικότερα η εβδομάδα αυτή θα σας βρει σε υπολογισμούς, αλλά και σε εκτιμήσεις, σε σχέση με τους συνεργάτες ή τους υπαλλήλους σας αν έχετε μια δική σας εργασία. Προσέξτε μόνο τις επενδύσεις και τα ρίσκα. Δεν είναι κατάλληλες ημέρες για κάτι τέτοιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια εκρηκτική εβδομάδα ξεκίνησε και ανάμεσα στις όψεις που σας αφορούν είναι και το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο. Όλοι γνωρίζουν για σας πόσο ήρεμοι και ψύχραιμοι τύποι είστε… αυτή την εβδομάδα όμως, μπορεί να δουν και την άλλη σας πλευρά αυτή του θυμωμένου Ταύρου.

Ενδεχομένως, να νιώθετε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας αποδώσουν ευθύνες που δεν σας ανήκουν ολοκληρωτικά στη δουλειά ή δεν συμβάλλουν όσο θα έπρεπε για να γίνει καλύτερα η δουλειά σας και πιο αποτελεσματική. Πιθανώς να υπάρχει σήμερα και αύριο κι ένα έντονο παρασκήνιο. Αυτό αμέσως αμέσως μπορεί να σας κάνει έξαλλους και να μην μπορείτε να ελέγξτε τα νεύρα σας. Αντί όμως να ζορίζεστε και να θυμώνετε καλά θα κάνετε να συζητήσετε με τους ενδιαφερόμενους μόνο με αλήθειες και με πολλή ψυχραιμία φυσικά, διότι σε καμία περίπτωση σε μια ομαδική δουλειά δεν γίνεται να παίρνετε εσείς μόνο τις ευθύνες στην πλάτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, καθώς ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό που φυσικά θα μας επηρεάζει, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, μέχρι τις 22/1. Ίσως κάποιος να σας πατήσει τα λάθος «κουμπιά» στο ξεκίνημα της εβδομάδας ή να προσπαθήσει να σας δημιουργήσει κάποια ενοχή ή και να ξυπνήσει μέσα σας ψυχολογικά τραύματα του παρελθόντος και αυτό να σας αναστατώσει ή και να σας θυμώσει με κάποιο τρόπο. Μπορεί επίσης ένας συνεργάτης στη δουλειά ή ένας φίλος να παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας κι αυτό να σας εξοργίζει με κάποιο τρόπο. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε και γενικά φανείτε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται, σε μια εβδομάδα που θα κάνει όλων τα νεύρα να τσιτώσουν. Εστιάστε στους στόχους σας, διότι μπορεί να γίνετε και πολύ παραγωγικοί σήμερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ