Άγριο έγκλημα στα Χανιά: 55χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη στον λαιμό - Την σκότωσε ο Νορβηγός σύντροφός της (φωτό)

Θρίλερ στα Μεσκλά Χανίων...

Νεκρή εντοπίστηκε στο σπίτι της στα Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά, μια 55χρονη Βρετανίδα, μητέρα δύο παιδιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεκρή είχε πει στο τηλέφωνο, στον εν διαστάσει σύζυγό της, πως ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε, θα τη σκότωνε.

Την περασμένη Τετάρτη η 55χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στον 60χρονο Χανιώτη σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονταν επί χρόνια σε διάσταση, λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός θα τη σκοτώσει και ζητώντας του να έρθει στα Μεσκλά.

Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, τηλεφώνησε όμως πίσω και τελικά μίλησε με τον Νορβηγό, ο οποίος όμως τον καθησύχασε πως δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι η 55χρονη “είναι τρελή”. Ακολούθησε κι άλλη συνομιλία, όπου η 55χρονη είπε πλέον ότι ο Νορβηγός κρατούσε μαχαίρι!

Όμως, ο φερόμενος ως δράστης μίλησε στον σύζυγο της γυναίκας και υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα εκείνη πήγε να τον μαχαιρώσει και ότι απλά της πήρε το μαχαίρι για να προστατευτεί.

Η Αστυνομία αναζητά τον Νορβηγό ως βασικό ύποπτο για το έγκλημα. Σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε ο Ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης, εντοπίστηκαν “κακώσεις από τέμνον όργανο στην εμπρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες του θύματος”, ή, κοινώς, πληγές στον λαιμό. 

Η 55χρονη καταγόταν από την Αθήνα, είχε τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δύο με τον 60χρονο Χανιώτη και το ένα από παλαιότερο γάμο. Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη φέρεται να είχε βρεθεί για τελευταία φορά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον οποίο διατηρούσε καλές σχέσεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews και της Ευτυχίας Πενταράκη. 

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι η νεκρή αντιμετώπιζε ζήτημα εξάρτησης από το αλκοόλ, ενώ φέρεται να υπήρχαν και συχνοί διαπληκτισμοί μεταξύ της ίδιας και του Νορβηγού συντρόφου της. Στον λογαριασμό της στο Facebook, η τελευταία ανάρτηση έγινε στις 15 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ